poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZNALEZIONO szczeniaka na skrzyżowaniu Poznańskiej z Małą Kraską (przy stacji)

Jak w temacie, znaleziono szczeniaka na skrzyżowaniu Poznańska - Mała Kraska przy stacji benzynowej.
Psiak wyglądał na zagubionego i wystraszonego. Błąkał się pomiędzy przejeżdżającymi samochodami.
Nie jestem w stanie określić czy jest to rasowa psina; umaszczenie czarne, puszysty. Straszna z niego przylepa, lgnie do ludzi.
Potencjalnych właścicieli proszę o zostawienie adresu e-mail, prześlę zdjęcia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZNALEZIONO szczeniaka na skrzyżowaniu Poznańskiej z Małą Kraską (przy stacji)

Jesli nikt się nie zgłosi,to ja go wezmę,już mam w domu porzuconego pieska Maxia.Dzisiaj ma 1/2 roku i jest cudowny:)

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Re: ZNALEZIONO szczeniaka na skrzyżowaniu Poznańskiej z Małą Kraską (przy stacji)

Fajnie, cieszę się. To maleństwo jest na prawdę prześliczne. Pozostajemy więc w kontakcie, ale najpierw spróbuję zwrócić psinę dotychczasowemu właścicielowi.

agna.13@wp.pl jeśli możesz wyślij zdjęcia tego szczeniaczka:)

Mam nadzieję,że właściciele na Niego czekają i odchodzą od zmysłów.Nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez mojego małego ,kochanego Maxia:)

Nie ma sprawy w razie dużego zapotrzebowania podrzucę wam jednego . J też bardzo lgnie do ludzi

Śmiało kto chętny niech podaje mayle.

a kto tego psa tak skrzywdził?<szok>

oburzonamama, cieszę się więc, że są tacy ludzie jak Ty.

Jak na razie poszukiwania właściciela bezowocne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org