Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry mechanik łomża |
witam poszukuje dobrego mechanika w Łomży albo okolicach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry mechanik łomża |
ale czego ? maszyn rolniczych ?
|
|
samochod to mechanik na Sikorskiego vis a vi wjazdu na Wyszynskiego Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Dobra rada to omijaj oszusta z Jarnut.
|
|
zgadza się- z daleka od mechanika z Jarnut. Polecam Sylwka z Rakowa Piotrowa! Kilku z Łomży nie podołało problemowi jaki mialem ze swoim autem, a on bez problemowo mi zrobil to czego oczekiwalem i jezdze do dzis bez problemu!!I niech was nie zrazi wyglad warsztatu...polecam
|
|
No faktycznie wygląd warsztatu to kuznia z 17wieku.
|
|
Jeszcze jest Radek na Polowej, na przeciwko US. Też dobry fachowiec.
|
|
wyglad sie nie liczy licza sie umiejetnosci, w jarnutach to oszust
|
|
A co robiłes w samochodzie, u niego? elllooo
|
|
chodzi mi dokladniej o takiego ktory mi naprawi nawiew w samochodzie
|
|
Nie wiem czy Ci naprawi nawiew bo mi robil cos innego, ale po prostu mogę Ci go polecic gdyż jako jedyny z wielu (nie mowie ze wszystkich) ale naprawde u wielu "fachowcow"bylem ponad pol roku probowalem rozwiazac problem z autem i zaden fachowiec nie potrafil zrobic pozadnie auta. Jedynie swoja teze opierali na przypuszczeniach cyt. "a moze to a moze tamto". i zeby pomoglo... nie ma sprawy koszta wiadomo trzeba poniesc, no ale przepraszam wymieniac czesci w nieskonczonosc (ktorych wymiana nie byla potrzebna)to kazdy potrafi i nie trzeba byc zadnym mechanikiem zeby cos takiego czynic . Osobiscie uwazam, owszem nie mozna do wszystkiego dojsc od razu no ale przepraszam jak sie ktos podejmuje zadania to powinien nie wiem pozyczyc czesci ze szrotu czy cos i sprawdzic wpierw samochod, zapytac u innego mechanika, poczytac opinni na forum innych uzytkownikow a nie naciagac na darmowe koszty klienta.To nie jest drops za 1zl ze mozna sobie kupowac i testowac. No i jeszcze jedno do panow mechanikow: klamstowo i kombinowanie ma krotkie nozki, LEPIEJ ZAROBIC MNIEJ I CZESCIEJ NIZ JEDNEGO KLIENTA OSZUKAC, bo wiecej klientow moga Panowie predko nie zobaczyc nawet w swoich pieknych i wyposazonych warsztatach!!!!!!!!!!pozdrawiam
|
|
misqu0 z ratowa piotrowa chciałeś chyba napisać:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Daniel z Wojska Polskiego 181 - za Stacja Orlen przy Fadomie. Gorąco polecam. Warsztat rodzinny ojca i syna , nie ma żadnych niedouczonych uczniów, wszystko robią sami, rzetelnie informują o tym co było robione, co wymieniali, ( dają fakturę na wymienione części ) zakładają książkę serwisową, maja dobry i zadbany sprzęt. Jeżdżę do nich już kilka lat i jestem bardzo zadowolony z ich usług. Gorąco polecam.
|
|
polecam Sylwka - Ratowo Piotrowo naprawde dobry mechanik
|
|
a dobrego blacharza?
|
|
Witam, polecam Michała Włodkowskiego z Lipowej, młody chłopak, dobrze znający się na swoim zawodzie, bez ściemy i za rozsądną cenę.
|
|
Zdecydowanie polecam p. Radka z Polowej . Ostatnio też robiłam u niego nawiew... Gorąco polecam super fachowiec.
|
|
Sylwek z Rakowa-Piotrowa - popieram warto się do niego udać.
|
|
Najlepszy jaki jest AutoCwalina na ulicy Sikorskiego 129
|
|
widze ze jarnuty maja nadal dobra opinie jedz kolego do serwisu a zaplacisz mniej niz u tych wiejskich znachorów i bedziesz mial auto naprawione a gdy trzeba bedzie cos zrobic na gwarancji nikt nie bedzie traktowal cie jak intruza 001
|
|
dobry blacharz na wygodzie
|
|
A ja polecam zakład na Senatorskiej
|
|
Radek z Polowej odradzam i to bardzo i tylko nie on!!! mnie jedo błedy kosztowały sporo kasy i zachodu
|
|
Ja polecam Raczkowski na Wojska Polskiego 181 na przeciw schroniska dla zwierząt :)
|
|
chelsea popieram gosc zna sie na tym co robi i ceny tez ludzkie 001
|
|
Phu auto serwis Antoni staniórski Sikorskiego 319 do wszystkich uważajcie na tego mechanika mi naprawiali samochód i jedno mi naprawił ale jest taki cwaniak ze spuścił mi płyn ze skrzyni biegów i jak pojechałem do niego to wciskał mi kit ze trzeba jakieś tulejki dorabiać a okazało sie jak pojechałem do drugiego mechanika ze spuścił mi płyn ze zbiorniczka od sprzęgła i o mały włos rozwalilbym skrzynie biegów zwykły naciągacz i oszust nie polecam jedno naprawia a drugie psuje żeby do niego przyjeżdżać jeszcze raz wszystkich ostrzegam to jest oszust
|
|
Od siebie serdecznie polecam Pana Michała na Krasce, za BP w prawo i za torami.
|
|
polecam zakład pana Biedrzyckiego w Piątnicy. Pełen profesjonalizm , bierze do naprawy tylko jeden pojazd w umówionym wcześniej terminie i się nim zajmuje. Jest bardzo dokładny i konkretny, W zakładzie wzorowa czystość i porządek. Polecam - do tanich nie należy ale warto.
|
|
Ze swojej strony polecam Auto Klinikę na Sosnowej. Warto oddać samochód w ręce tego mechanika. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A komu wy to polecacie????
|
|
auto depczynski
|
|
A w Londynie? Na jakich zasadach coś takiego działa - https://www.pitairmotors.co.uk/pl/pomoc-drogowa/ ? Jeśli będę własnym autem i coś się wydarzy, to ubezpieczenie pokryje wszystkie koszty, czy będę musiał coś pokryć z własnej kieszeni? Opiszcie proszę swoje doświadczenia.
|
|
Ostrzegam |
Witam chciałam ostrzec wszystkich przed panem mechanikiem z piatnicy ma na imię Zbyszek nie pamietam dokładnego adresu ale ma zakład w domu jest bardzo drogi i nie zna się na pracy później nie odbiera telefonu i dziwnym trafem jak samochód stał u niego prawie miesiąc to zaczęły mi się sypać wszystko części mechanik zażyczył sobie 5 tys . Żałuje tylko ze nie wytoczyłem mu procesu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |