poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sobota, a ja .... nie mam co ze sobą zrobić :(

dajcie jakiś pomysł

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sobota, a ja .... nie mam co ze sobą zrobić :(

chodz na spacer

Masz tu:):):)

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=257728&t=257728

Proponuję Qatrro.

Posprzątaj, pramie wstaw, kobieta w domu zawsze ma co robić.. ;) no chyba że wrazeń szukasz to tu nie pal głupa :P

quatro sratro dla pedałów jakis, do garów a nie

Rany! Po co takie coś żyję?

rozbierz się i popilnuj ubrania ;)

Wisienka wyjście z domu w sobotni wieczór to szukanie wrażeń? Nie samym praniem i sprzątanie człowiek żyje ;)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

tetryk po to żeby detronizować takich gnoji jak Ty...ty

zjedz cukierka

Latam, Skaczę i jeżdżę

arabski - o jakiej detronizacji piszesz? A była jakaś intronizacja? Zajrzyj czasem do słownika.

drzewko szczęścia ona nie napisała że chce gdzieś wyjść tylko ze nie wie co ze sobą zrobić :) a jak chce wyjść to niech wychodzi a nie siedzi przed kompem i dup'e zawraca

wisienka123 jestes prosta baba, na każdy problem masz ścierę i miotłę, ale to tylko ty; ja mam przyjaciół, którzy mnie jednak nie zawiedli i po skrzyknięciu się sobotni wieczór minął bosko;

jedni wołają - niech żyje ściera
drudzy wołają - niech żyją przyjaciele

i wszyscy żyją na swój sposób fajnie :) !

A to świetnie że się zlitowali nad tobą i JEDNAK nie zawiedli przyjaciele :) Nie urywaj z nimi kontaktu bo następna sobota tuż tuż :)

Wisienka 123 tak czasami wejdę tu coś poczytać i jak zawsze widze ciebie to rzygać się chce.Kobieto ,czy ty nie widzisz jakies głupoty tu wypisujesz?Wez się pierdolnij w ten pusty łeb albo zaprzestań pisania.Do tego jeszcze dzieci wychowujesz??co z nich będzie ???...skoro twój łeb pusty jak bęben.Takich jak ty nie powinno dopuszczac się do rozmnożenia.Litowac się to tylko nad tobą załosna kobiecino .Skończyła 30 lat a zachowuje się jak smarkata.

: tommeknet - kupa czasu - gdzie byłeś jak cię nie było i co u ciebie ?

Oj kochana żeby tak oceniać tylko po wpisach ( często ironicznych albo nie zawsze prawdziwych ) na jakimś forum kto jaki jest i do czego się nadaje to można bardzo sie pomylić... A to ze się nazwałaś diablica to pewnie nie taka aż z ciebie "Diablicaaaa" ( tani chwyt :D )
Aż tak cie razi moja osoba? Aż tak często nie zabieram tu głosu więc przestań rzygać na siłę :D
Poczytaj swoje wpisy a przede wszystkim jak sie odnosisz do innych..np

Autor: Diablicaaaa (---.113.introlan.pl) Data: 31-07-13 10:03
Posłuchaj kmiocie !Starą rurą to może być Twoja matka!Mnie nie znasz,więc stul pysk.Sam o sobie wystawiłeś tutaj opinie niezbyt pochlebną,do tego internet obiegło Twoje zdjęcie(morda faktycznie mogłaby robić za sagan),więc teraz nie pluj jadem na każdego kto napisze coś przeciwko Tobie.Tym bardziej że nie napisałam nic złego,a tylko odpowiedziałam egzorcyście

Autor: Diablicaaaa (---.113.introlan.pl) Data: 27-03-13 21:05
O czym Ty piszesz człowieku?O inteligencji,dzentelmeńswie?Poczytaj swoje posty.Więcej wypowiadać się nie trzeba.Dno i wodorosty

PS. Jaki,ś czas temu poprawiałaś mnie za jakis tam błąd interpunkcyjny który w pośpiechu popełniłam...zdarza się, ale nie rób z siebie takiej filozofki bo co może reprezentować sobą osoba starająca się o pracę w tesco hehe :

Re: Praca w Tesco
Autor: Diablicaaaa (---.centertel.pl) Data: 18-01-13 17:30
A czy cv mozna jeszcze skladac czy juz za pozno ? [i/]

Do Jamy wal

Haahahha wisienka bawi się w egzorcystę-kopiuj-wklej hahhaha.No tak,a na co innego może być ją stać.Dno i wodorosty;-D

No, zabawiłam się w kopiuj - wklej jak Egzorcysta, żeby pokazać potwierdzenie o czym piszę :)
A ty znów oceniasz co na kogo stać , płytka jesteś, ale cóz czego się spodziewać po osobie szukajacej pracy w tesco ( nie ujmując sklepowi bo bardzo lubię tam robić zakupy i nie mam nic do zarzucenia ) jednak podkreślając , że co do pracy zbyt wysokich wymagań nie mają - czyli tak jak Diablicaaa względem siebie i innych :)

Wisienka jak myślisz? Na jakie stanowiska można było składać dokumenty w Tesco? Uważasz, że tylko na kasy? Puknij się w głowę, bo póki co to Ty tutaj inteligencją nie grzeszysz.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

może jakis film?

hahahaha:):) wiśnia,

znów wyszłaś na kłótliwą babę , garów pilnuj i się tu nie wykłócaj !!!!!!!!

Zaraz ja ci przytoczę kilkadziesiąt twoich wpisów żeby pokazać jaki ty &zenek jesteś kłótliwy :D Kiedy poświęce na to dzien.

Patrzę że znów szukasz zaczepki odżwieżając staaaare tematy. Moze załóż osobny wątek do kłótni ze mną tylko i wyłącznie :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org