Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sniardwy |
Był ktoś może dziś na rybkach ? Jak brania i jak pogoda w okolicach Orzysza ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sniardwy |
w okolicach Orzysza hm... to pewnie chodzi ci o Okartowo tam przy moście kolejowym biała bierze a za szczupakiem proponuję Kociołek , Białawka , Seksty albo Nidzkie jutro tam jadę a dziś byłem na Piankach z trolingu miałem 3 na 12 brań na żywca z tych co byli to nic się nie działo POWODZONKA ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
jedz do Norwegii na fiordy tam to dopiero brania
|
|
haha dobre do Szwecji bliżej i taniej jak cię stać i lubisz ciepłe klimaty to proponuję Ebro naprawdę warto ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Dzieki Konsul za info , a jak pogoda ? nie wiało za bardzo ? ja jade mimo wszystko - lepiej już chyba nie będzie !
|
|
no i jak efekty ja byłem dziś na J.Nidzkim ogólnie słabo ale jedną szt 2,5 kg. mam ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Ja bylem na Sniardwach -Głodowo - Niedzwiedzi Róg- pogoda po kiju -wiało .tylko dwa brania w samo południe - 1,3 i 1,8kg.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |