poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sklep z art. dziecięcymi

Potrzebuję kupić łóżeczko dla niemowlaka i wszelkie inne rzeczy typu pościel, wanienka, ubranka itd. Niestety coraz mniej takich sklepów. Odwiedziłam tylko Fartlandię. Wiem jeszcze o Bajce i na tym moja wiedza się kończy. Dodam, że nie interesują mnie zakupy na allegro ani odkupowanie używanych rzeczy. Za wszelkie konstruktywne odpowiedzi z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sklep z art. dziecięcymi

Fartlandia ma chyba najlepszy wybór jeżeli chodzi o łóżeczka i pościel. Na Legionów jest jeszcze jakiś sklep, nie znam nazwy niestety.

Czy chodzi o ten sklep w budynku koło Alior Banku i Orange? Bo chyba faktycznie w tym miejscu coś jest.

W tym budynku co jest Orange to nie ma już tego sklepu z art dzieciecymi.Już dawno został zlikwidowany.

Kiedyś było trochę tego typu sklepów, ale teraz to jak na lekarstwo. Wypadłam z obiegu i tyle się w Łomży zmieniło:)

Może warto wybrać się do Warszawy do Ikei? Łóżeczko, pościel, wanienkę, przewijak i wiele innych rzeczy możesz kupić w jednym miejscu. W Łomży faktycznie wybór niewielki, nie wspominając o cenach. Taniej Ci wyjdzie zapłacić za benzynę do Warszawy niż kupować tu w Łomży.

na legionów koło media expert-scoobydoo junior

O Warszawie myślałam, ale jest już trochę późno. Niedługo rodzę i wolę być już raczej na miejscu:D A scooby doo junior w takim razie trzeba odwiedzić. Bardzo dziękuję za podpowiedzi:)

Scooby Doo już nie ma koło Media Expert, zlikwidowali ten sklep, albo inaczej przenieśli się do hurtowni Scooby Doo za Stokrotką, koło rynku. Ale tam to raczej tylko wózki i foteliki, nie przypominam sobie, żebym widziała tam łóżeczka itp.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org