poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZELIXA MERIDIA!!!!!

Odkupię tabletki zelixa lub meridia. Nie wchodzi w gre zadne wplacanie pieniedzy na konto przed wysylka. Jedynie przesylka pobraniowa z dodatkowa oplata za sprawdzenie przesylki przy listonoszu badz kurierze!!!
Pilne i wazne!! Pieniadze nie graja roli. Prosze o info na maila.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZELIXA MERIDIA!!!!!

kaaarolina sprawdzenie ''Przed odbiorem'' w PP upoważnia adresata do nie odebrania przesyłki tylko wtedy, gdy wystąpi brak przedmiotu itp. występującego na liście, która jest sporządzona przez nadawcę.

Prościej, może ci napisać, że wysyła ci 20 tabletek, a włoży jakieś inne. Pocztę wtedy to nie interesuje i musisz odebrać. Nie zabezpiezcza to Ciebie przed nieuczciwym sprzedającym. Także jest to +5zł wyrzucone w błoto.

czyli co? w zadnym wypadku nie bede miala pewnosci?
nawet jak kurier by mi przywiozl i bym przy nim otworzyla a tam zamiast tabletek mydlo??? nie wazne,ze mydlo tylko wazne,ze "cos" jest????

Tak jest w przypadku PP, że jak gość napisze, że jest mydło i mydło wyśle, to nawet sprawdzenie przed odbiorem Ciebie nie uratuje i przesyłkę będziesz musiała odebrać. A czy z kurierami jest inaczej to nie wiem...

ja posiadam Lidę ,ten sam skład. Mogę napisać.

odkupie prosze podac namiary

pazura

Sprzedam 20 tabletek SIBUTRIL 15 (1 caly listek + 5 sztuk pozostałe z innego), data ważności 08.2014. Cena 120 zł. Kontakt na emaiL:marcusia800@gmail.com

Tabletki Meridia, Zelixa to nic innego jak preparaty z sibutraminą, a te preparaty jak i ich zamienniki są wycofane ze sprzedaży, ponieważ stosowanie tych leków niosło więcej szkody niż pożytku, a żeby nie być gołosłowną wklejam link do artykułu właśnie o tych tabletkach, więc poczytajcie zanim zaczniecie się truć http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/2013/02/kulisy-wycofania-sibutraminy-meridia.html

nie bierzcie tego ostrzegam ja brałam i mam chora watrobe kiedys o tym nie myslalam teraz wiem ze wolała bym byc gruba i zdrowa

kaaarolina kurier też nie da Ci otworzyć paczki przed wpłaceniem pobrania i podpisaniu listu przewozowego , gdyż w takim wypadku to on za przesyłkę odpowiada . Płacisz pobranie , podpisujesz list przewozowy , sprawdzasz wtedy w obecności kuriera paczkę i ewentualnie sporządzasz protokuł szkody/niezgodności , kiedyś bynajmniej tak było i nie sądzę , że ktoś da Ci otworzyć paczkę , bo jak sprawdzisz i np coś Ci się nie spodoba to co taki kurier/listonosz ma dalej zrobić z tą paczką ? Odesłać do nadawcy? - nadawca stwierdzi , że ktoś podmienił towar i sam kurier ma wtedy pozamiatane i odpowiada materialnie za przesyłkę .

Odpowiednia dieta pod okiem dietetyka, silownia, aerobik, basen, a nie tabletki, ktore niszcza watrobe. Zas jesli ktos jest leniwy coz niech idzie na latwizne operacja zmniejszenia zoladka lub opaska na niego. Poza tym w/w leki sa zakazane w PL.

współczuję wam kobietki, które musicie się odchudzać albo co najmniej "pilnować się". Tylko na wasz problem są "jakiekolwiek" środki, diety itp. Ja od kilku lat próbuję przytyć i niestety się nie da :( Nie mogę na siebie patrzeć :(

po 1 ) jedyny skuteczny lek na odchudzanie
po 2) ja stosowalam juz 3 raz (w odstepach rocznych i tylko kuracja przez 30 dni) zgubilam 4 -5kg
wynik jest zalezny od wagi wyjsciowej, ja wazylam 68kg
po 3) jesli ktos nie stosuje umiarkowanie to potem ma takie skutki, bo okazuje sie ze niektorzy zazywali wieksza dawke niz zalecana
po 4) przed zastosowaniem trzeba zrobic odpowiednie badania lub przynajmniej nie miec problemow ze zdrowiem
po 5) wycofany w Polsce, ale np.w Anglii ogolnodostepny wiec nie szerzcie paniki
jesli komus zaszkodzil to moze miec pretensje tylko do siebie, bo gdy stosujesz sie w 100% do zalecen z ulotki i wczesniej zrobilas/es badania to lek nie powinien ci zaszkodzic, a juz nie sądzę ze 20 tabletek jest w stanie rozwalic watrobe (no chyba ze ktos zastosuje jednorazowo)
nie oszukujmy sie-to sposob dla leniwych na szybkie zrzucenie kilku kg
podsumowujac tylko leki na recepte sa skuteczne, wszystkie suplementy itp wynalazki nie maja zadnego znaczacego dzialania

ps. nieaktualne

*sandra* rozumiem, że zrzuciłaś te kilka kilogramów po miesięcznej kuracji, tak? Później po rocznej przerwie znów sięgnęłaś po tabletki. Czyli rozumiem, że żresz tabletki, chudniesz kilka, dosłownie kilka kilo i znów się pasiesz, żeby znów żreć tabletki, tak? Wytłumacz mi gdzie w tym działaniu sens i gdzie logika? Czy nie sądzisz, że skoro raz się schudło to warto utrzymać tą wagę, poprzez dietę i ruch? Chociaż fakt, wygodniej leżeć na kanapie z talerzem kanapek i oglądać tv.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

ble ble ble ... leki są wycofane z aptek i wszystko w temacie. Lekarzem jesteś że taka pewna braku skutków ubocznych ???

hehe usmialam sie...
zeby to dzialalo tak jak piszesz to "zarlabym" caly rok tabletki i bezkarnie "paslabym" sie ;)
pomoglam sobie po ciązy, gdy dieta nie dawala juz rezultatow

ja nikogo nie namawiam i nikomu nie gwarantuje braku skutkow ubocznych, ale trzeba byc obiektywnym - lek jest skuteczny i tego mu nie mozna odmowic.
pewnosci nigdy nie ma-kazdy jest inny i na kazdego inaczej dziala, ale juz mi sie nie chce o tym dyskutowac, bo nikt mi za ten marketing nie placi a sibutril ma zarowno zwolennikow jak i przeciwnikow.
pozdrawiam i zycze milego wieczoru :)

ja kupowałam Sibutril ze strony sibutramina.pl ale już jakis czas temu.. za granicą dalej leki są dostępne nawet nasza polska zelixa:P

powinni zezwolić tylko óżńiej niech się leczą na swój koszt i po temacie

Andrzej W.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org