Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KRADZIEŻ AUDI 80 B4 |
Witam! Dzisiejszej nocy tzn. z niedzieli na poniedziałek ukradli z ul. Polowej (okolice sklepu Zodiak i bolku nr 15) samochód Audi 80 b4 combi kolor srebrny. Jak by ktoś coś może akurat zauważył proszę o informacje. Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KRADZIEŻ AUDI 80 B4 |
To się nazywa denuncjacja:):) Na forum kapusiów niema , są tylko składający szczegółowe wyjaśnienia :):)
|
|
amnezja. (.) (.)
|
|
coś mi się wydaje , ze niestety nie odzyskasz Podrycz
|
|
Zeby krasc takiego złoma to juz naprawde trzeba byc desperatem ,ale u mnie z pod bloku tez zawineli b4 wiec chyba to jakas moda naszla . Szanse na odnalezienie wozu sa praktycznie zerowe ,chyba ze to dzieci i bedzie stal gdzies w krzakach troszke przykasowany bo taka sytuacja tez miala miejsce nie tak dawno ,jak to znajomemu golfa 2 ukradli i zostawili na latarni .
|
|
Tak też myślę że go nie odzyskam ale miałam nadzieję że może jednak ktoś coś widział i pomoże choć trochę. Że jakaś życzliwość w ludziach jest. Bo mi że może komuś wydaje się że to stary złom dla mnie był bardzo ważny. Miał silnik w bardzo dobrym stanie - chodził jak dzwon zawsze i był zadbany i na bieżąco naprawiany. Więc co tu ukrywać na części idealny. Ale w sumie nie pomyślałam że może go ktoś chcieć w ogóle ukraść. Dla mnie to wielka strata. Może nie każdy to zrozumie.
|
|
szkoda, bo b4 to fajny samochod. ojciec kiedys taki mial i na takim sie jezdzic uczylem
|
|
Wiem co czujesz.. Mialem wlamanie do mieszkania i mimo iz sasiadka widziala i w sklepie byli z moim aparatem dokupic ladowarke i pan odrazu poznal ze jest kradziony bo to przeciez nowka i dokupic ladowarke??? nikt sie tym nie zainteresowal ,wiec nie licz na zyczliwosc ludzi w tym kraju .
|
|
możesz już chyba autko na straty spisac Koniarkaaa
|
|
i co znalazło się auto? wszystko juz kradna auta i nawet latem pranie z balkonu
|