Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet mobilny w orange |
Czy działa Wam internet mobilny z sieci Orange? U mnie od kilku dni są straszne problemy, albo nie ma wcale, albo jest bardzo wolny i co chwilę zrywa połączenie. Czy ktoś ma też takie problemy? A może wiecie dlaczego tak jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet mobilny w orange |
ciągle są problemy z połączeniem internet...rozkładam już ręce a BOK. ma gdzieś problem...niepolecam nikomu !!! masakra!!!!
|
|
U mnie to samo. Nie działa, a jak już zacznie to idzie bardzo bardzo powoli
|
|
U mnie również to samo,nawet połączyc się nie można wogle ;/ Laptop nawet nie wykrywa czasami sieci ;/ Najgorsza siec jaka może byc !
|
|
Cały czas są problemy .....Nie polecam nikomu.
|
|
Polecam Internet Mobilny w T-Mobile naprawdę świetny zasięg i wzorowa prędkośc na trernie Łomży i okolic jestem już użytkownikiem internetu mobilnego w T-Mobile ponad 2 lata i jest super a ponad to polecam salon na ul.Kazańskiej fachowa i miła obsługa ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
T-mobile lub Plus. Orange, to badziewie, tak jak ich Neostrada.
|
|
W łomży to i tak nie ma co narzekać. Co mnie najbardziej zdziwiło to to ze praktycznie w centrum białegostoku jest 2 kreski zasięgu z 5. Nie da się z niego normalnie korzystać. Ile to człowiek nerwów straci czekając na otwarcie stron.
|
|
Sprawdziliśmy informacje o sieci i aktualnie niedogodności z zasięgiem 3G nie powinny już występować. Jeżeli utrudnienia nadal są zauważalne prosimy o zgłoszenie przez: zasieg-orange.wp.pl Zweryfikujemy sieć na podstawie numerów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |