Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I niech tylko ktoś coś powie... |
przeciwko pedałom... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rzecznik-dyscyplinarny-bada-wypowiedzi-adwokata-posla-Kownackiego,wid,16163580,wiadomosc.html w kraju gdzie jest wolność słowa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I niech tylko ktoś coś powie... |
chora rzeczywistosc w coraz to bardziej chorym kraju... homoseksualista obraza (murzyn, azjata czy wyznawca innej wiary) to przejaw ukazywania wlasnych pogladow. Sprobuj cos powiedziec na mniejszosc etniczna, kulturowa badz wyznawcza a zostaniesz oskarzony o rasizm i szerzenie przemocy.
|
|
Nazwij pedala pedalem, napisz prawde o czeczenach i pozamiatane
|
|
a ja uważam, że gdyby pan Kownacki napisał na tym portalu społecznościowym coś w stylu "nie toleruję homoseksualistów i nie podoba mi się tęcza jako symbol m.in. homoseksualistów" to nie byłoby afery. Mam wrażenie, że jemu jako adwokatowi a co ważniejsze posłowi "nie wypada" formułować swoich poglądów w tak-jakby nie było prostacki sposób. Nikt mu nie może narzucić tego jak ma myśleć, tylko jako osoba o takich a nie innych funkcjach musi się jakby nie było liczyć z etyką swojego zawodu... Karo
|
|
w sumie masz racje - dlatego warto dbac o kulture, moze zamiast pedal lepiej pisac dewiant, pederasta. To nie sa wulgarne slowa ani prostackie , raczej medyczne.
|
|
właśnie...lepiej brzmi i nie razi tak w oczy :) Karo
|
|
wpis : Płonie pedalska tęcza na Placu Zbawiciela... a tutaj komentarz, że... homoseksualista obraza... to chyba jednak nie to samo, nie wiem o co tu chodzi bardziej o pedalską tęczę, czy samą radość z jej płonięcia - ale nie ma to nic wspólnego z wolnością słowa - poza tym sprawę bada Rzecznik dyscyplinarny warszawskiej adwokatury, bo Pan adwokat powinien reprezentować wyższe standardy niż ci co podpalali,
|
|
Mozna wszystko zrozumiec ale czy w momencie nazwania przez jakiegos afroamerykanina obywatela polski bialasem mamy wszczynac jakies afery? Co by kto nie napisal po co szukac sensacji tam gdzie jej nie ma? Sady nie maja co robic? niech zajma sie amnestia lub zwolnia polowe to roboty bedzie dla kazdego...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |