Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespoły weselne- minimum disco polo |
Piszę na tym forum po raz pierwszy więc... WITAM WSZYSTKICH. Czy znacie jakieś zespoły weselne z naszych okolic, które muzykę disco polo w repertuarze mają ograniczoną do minimum (max 10-20 piosenek)? Fajnie gdyby grali też na żywo na różnych instrumentach. Przy większości utworów disco polo nie jestem w stanie dobrze się bawić. Chętnie usłyszę na swoim weselu utwory: Pointer Sisters, Maanam, t.love, Louisa Armstronga, Dżemu, Big cyc, Maryli Rodowicz, Boney M., Kukiza, Kultu, Abby, Urszuli itp. Jeśli ktoś zna takie zespoły to proszę o podanie nazw. A może ktoś korzystał w ostatnim czasie z ich usług i zna ofertę cenową?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespoły weselne- minimum disco polo |
Zespół z Maryla Rodowicz jak na weselu ostatnio śpiewał to wogóle bez repertuaru Disco Polo. Repertuar własny, muzyka na żywo. Koszt za noc około 90 tys zł Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Przemek Kaminski - Studio Band. goście będą prosili żeby grał discopolo to polecą 2 kawałki i koniec
|
|
Możesz podać kontakt do Studio Band? Nigdzie nie mogę znaleźć :/
|
|
Może nie z bliskiej okolicy, ale z Różania.Zespół Nixon.Nie mam do nich nr.tel. bo byłem tylko gościem,ale repertuar praktycznie bez Disco Polo no i wszystko na żywo.Poszukaj w necie.
|
|
...zespół imperial... http://zespolimperial.pl/ Fajne chłopaki...
|
|
Posłuchaj z płytki jak coś to Ci ten zespół podeślę.
|
|
zwróćcie uwagę na nazwy instrumentów.
|
|
Fanka to najlepsze zdjęcie jakie na tym forum widziałem gratulacje gitara gra
|