Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gruby Benek |
witam czy może ktoś wie czy pizzeria jest dziś czynna??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gruby Benek |
nie
|
|
nie wiem jak gruby benek ale da grasso otwarte.
|
|
Tak otwarte. A jak okaże sie zamknięte to sie nie martw. Poczekaj troche Jutro otworza. Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
"nie wiem jak benek ale da grasso otwarte" komiczna odpowiedz :) tak jak bym wszedl do obuwniczego i poprosil jakies pantofle a w odpowiedzi bym uslyszal ze nie ma pantofli ale moga mi japonki zaproponowac :)
|
|
A moze nadawcy postu chodzilo oglnie o pizze??? Dlatego napisalam ze inna jest czynna... akurat twoja odpowiedz nic nie pomogła.... Idiots everywhere !
|
|
Gdyby zalozyciela postu interesowala jakakolwiek otwrta pizzeria z pewnoscia tytul postu nie brzmial by Gruby Benek, a raczej by napisal czy jest otwarta dzis JAKAS pizzeria, a to ze byc moze masz cos wspolnrgo z da grasso to nie nie dziwie sie twojej odpowiedzi. Czytanie ze zrozumieniem naprawde nie boli. Idiots aren't able to read and understand.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |