Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginęła suczka. |
Witam, wczoraj około południa na ulicy Śniadeckiego zaginęła czarna suczka, koloru czarnego. Miała na sobie kaganiec, od wczoraj nie wróciła. Jeśli ktokolwiek ją widział, proszę o kontakt na forum, lub pod numerem tel. 730 116 690. Bardzo za nią tęsknimy:( Linki do zdjęć http://przeklej.net/image_details/152601.html http://przeklej.net/image_details/152604.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginęła suczka. |
Miała kaganiec, a gdzie miała smycz i właściciela? Jak można puszczać psa samego? W dodatku w kagańcu? Przecież taki pies nie ma możliwości się obronić przed innymi psami. Gdzie ludzie mają mózgi? Łatwo wziąć pieska, ale już wyprowadzać na spacery za ciężko? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dokładnie, zgadzam się w 100%! W kagańcu biedna sunia nie ma żadnych szans na obronę ani zjedzenie czegoś, a nawet napicie się wody jeśli kaganiec jest ciasny. Co to za problem przypiąć psu długą linkę, za którą można złapać w razie potrzeby? Psu to w niczym nie przeszkadza, tylko niestety ludziom się nie chce... Ale cóż, kolczatka i kaganiec zamiast wychowania, wcale się nie dziwię, że po spuszczeniu sunia dała nogę. Powodzenia w szukaniu i więcej odpowiedzialności na przyszłość...
|
|
Dlatego kaganiec, bo sunia wżera wszystko co przypadnie jej do gustu, niestety nie miałam jej od szczenięcia i nie wychowywałam MĄDRALIŃSCY. Z drugiej strony uwielbia biegać, wiec proszę nie pouczać. Prosiłam o pomoc, nie widzieliście to milczcie po prostu !
|
|
April, nie da się milczeć; zrobiłaś wielki błąd puszczając psa w kagańcu aby się wybiegał; od tego momentu jest psem bezbronnym, a obecnie i głodnym i spragnionym; przygarną psa a potem to lenia mają w nogach; a poza tym kaganiec założony ale o majtkach to już pewnie zapomnieli; pies nie tylko coś zje ale też i kupke zrobi; pfffff
|
|
Wy tu gadu gadu a ona biedna układa się już do snu a w nocy mogą być przymrozki. dać wam namiar gdzie ona jest?
|
|
Proszę !
|
|
To nie jest wcale takie śmieszne. Suczka się już znalazła?
|
|
OK nie dziękuj za pomoc. (zrobiłam co w mojej mocy, przecież bliżnim trzeba pomagać )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |