poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginęła suczka.

Witam, wczoraj około południa na ulicy Śniadeckiego zaginęła czarna suczka, koloru czarnego. Miała na sobie kaganiec, od wczoraj nie wróciła. Jeśli ktokolwiek ją widział, proszę o kontakt na forum, lub pod numerem tel. 730 116 690.
Bardzo za nią tęsknimy:(

Linki do zdjęć

http://przeklej.net/image_details/152601.html

http://przeklej.net/image_details/152604.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginęła suczka.

Miała kaganiec, a gdzie miała smycz i właściciela? Jak można puszczać psa samego? W dodatku w kagańcu? Przecież taki pies nie ma możliwości się obronić przed innymi psami. Gdzie ludzie mają mózgi? Łatwo wziąć pieska, ale już wyprowadzać na spacery za ciężko?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Dokładnie, zgadzam się w 100%! W kagańcu biedna sunia nie ma żadnych szans na obronę ani zjedzenie czegoś, a nawet napicie się wody jeśli kaganiec jest ciasny. Co to za problem przypiąć psu długą linkę, za którą można złapać w razie potrzeby? Psu to w niczym nie przeszkadza, tylko niestety ludziom się nie chce... Ale cóż, kolczatka i kaganiec zamiast wychowania, wcale się nie dziwię, że po spuszczeniu sunia dała nogę. Powodzenia w szukaniu i więcej odpowiedzialności na przyszłość...

Dlatego kaganiec, bo sunia wżera wszystko co przypadnie jej do gustu, niestety nie miałam jej od szczenięcia i nie wychowywałam MĄDRALIŃSCY. Z drugiej strony uwielbia biegać, wiec proszę nie pouczać. Prosiłam o pomoc, nie widzieliście to milczcie po prostu !

April, nie da się milczeć; zrobiłaś wielki błąd puszczając psa w kagańcu aby się wybiegał; od tego momentu jest psem bezbronnym, a obecnie i głodnym i spragnionym; przygarną psa a potem to lenia mają w nogach; a poza tym kaganiec założony ale o majtkach to już pewnie zapomnieli; pies nie tylko coś zje ale też i kupke zrobi; pfffff

Wy tu gadu gadu a ona biedna układa się już do snu a w nocy mogą być przymrozki. dać wam namiar gdzie ona jest?

Proszę !

To nie jest wcale takie śmieszne. Suczka się już znalazła?

OK nie dziękuj za pomoc. (zrobiłam co w mojej mocy, przecież bliżnim trzeba pomagać )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org