Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dostawa gazu karawanem |
Dziś byłem świadkiem ciekawego zdarzenia . Skończył mi się gaz w butli , zazwyczaj dostarcza mi ją gaspol ale wiadomo , jest niedziela , więc oni nie pracują a byłem "niemobilny" więc wybrałem pierwszą lepszą ofertę z internetu . I tu ciekawie się zrobiło , wyglądając przez okno zauważyłem , że podjeżdża mercedes 124 karawan pogrzebowy , tyle , że jakoś dziwnie przemalowany częściowo na biało . Od razu w oknach pojawiło się kilku sąsiadów , zapewne myślących , że ktoś zszedł z tego świata . Ku mojemu zdziwieniu wyszedł z auta młody chłopak , otworzył drzwi i wyjął......butlę z gazem, którą ja zamówiłem. Ciekawa forma reklamy - dostawa gazu karawanem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dostawa gazu karawanem |
koleś potrzebował taniego auta z paką na działalność (tzn. na butle). Karawany mają charakterystyczny kształt, więc niski popyt, podaż jakaś tam jest, no i widocznie cenowo wychodziło to taniej i ten ktoś był w stanie to zaakceptować
|
|
Nawet dość dobre, a tak a propo tematu, za czasów komunistycznych koledze przywieźli jego koledzy flaszkę wódki wozem strażackim i co o dziwo na sygnale, bo było trudno przejechać przez miasto pomimo mniejszej liczby samochodów, ale liczył się czas. Wówczas straż się mieściła w obecnym teatrze lalek na placu niepodległości. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
I czemu tu sie dziwic.Przeciez zdechla ci butla,wiec podjechal karawan.PROSTE jak sprezyna!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Masakra ...
|
|
pewnie kogos tam zagazowali w tym karawanie ;)
|
|
ja wszystkich przestrzegam przed kupnem gazu z karawanu zamówiłem butlę gazu pech chciał że nie wyiżałem oknem po pewnym czasie teściowa mówi do mnie że w mieszkaniu śmierdzi trupem,no i okazało się że butlę przywieżli karawanem.Moim zdaniem tym procederem powinien zająć się sanepid ,pełno tam bakterii,no i jakaś epidemia rozprzestrzenia się po całym mieście a mieszkańców i tak nam ubywa przez niż demograficzny. bartosz578
|
|
tak na marginesie , to nie sądzę aby KARAWAN miał badanie ADR do przewozu materiałów i substancji niebezpiecznych , ale co jak co , ITD raczej nie będzie sprawdzała trupowozu :D
|
|
Autor: bartosz578 i w jaki sposób tego smrodu się pozbyłeś? czy e-mali : bartosz578@wp.pl - aktualny?
|
|
Kupił sobie deozorant, to proste.
|
|
to teraz niedługo klepsydrę na 4lomza wykupi
|
|
potencjalnym nabywcom butli z gazem z karawanu podaje przepis na pozbycie się nieprzyjemnego ,,zapachu''jest to kosztowne ale skuteczne zamówiłem gaz z innej firmy i smród znikł, ale niesmak pozostał ............ bartosz578
|
|
Konkurencja czuwa. Imię (nazwa) użytkownika: bartosz578 Posty: 2 Imię: bartosz578 E-mail: bartosz578@wp.pl
|
|
hahahaha...hehehehe.. potencjalny zleceniodawca klepsydry z przeprosinami, na tydzień
|
|
czy któryś z użytkowników forum chciałby żeby dostawca pizzy dowiózł mu ją karawanem,a może u nas w takim przybytku można otworzyć bar kebab bar smacznego....... bartosz578
|
|
teraz odwracasz kota ogonem?
|
|
Auto jak każde inne. A ten zapach to może czuć od Twojej teściowej ;-)
|
|
jeżeli karawan jest autem jak każde inne to może powinno się nim wozić spożywkę ,jeżdzić na taxi ,a smród wąchał by,, pool''...... bo wątpie czy ktoś by korzystał z usług tej firmy bartosz578
|
|
Teściowa poszła i smród minął..... samo życie
|
|
Kogoś tu chyba odłamek satelity trafił:) Trupem mu śmierdział od butli. Aż żal komentować :) Karawan jest samochodem jak każdy inny, i jeśli ktoś ma pozwolenia wszelkie potrzebne, to może nim i pizze wozić. W czym problem? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Kiedyś dzieci były straszone czarną wołgą , dziś straszy je DOSTAWCA GAZU. Pytałem z ciekawości inspektora ITD , czy tego typu autem można dostarczać gaz , stwierdził , że karawan raczej nie spełnia wymogów ADR , jak widać pojazd nie ma wymaganych oznaczeń itp , więc pewnie nie ma stosownej dokumentacji do przewozu materiałów niebezpiecznych
|
|
Jak, dla mnie pomysł dość oryginalny i ogólnie chwalić takich przedsiębiorców którzy potrafią się jakoś na rynku wyróżnić od innych. Sam karawan to normalny samochód o specjalnym przeznaczeniu o ile jest do tego używany. Zakup też nie jest problemem we Wrocławiu robią np. takie karawany http://bojar-tuning.eu/pl/oferta/karawany.html więc teoretycznie jak ktoś ma chęć też coś takiego u siebie wprowadzić to nie jest aż takie skomplikowane.
|
|
A to nie jest przypadkiem ten sam samochód, który w ciągu dnia parkuje pod rowerowym na Pana Tadeusza?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |