Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lekarz rodzinny/pediatra Dr Żuk Małgorzata |
Czy ktoś z Was jest zapisany do lekarza rodzinnego / pediatry Pani dr Małgorzaty Żuk. Planuję zmianę lekarza, obecny zawsze jest zawodny, mimo że jest ceniony. Proszę o Państwa opinię, z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lekarz rodzinny/pediatra Dr Żuk Małgorzata |
polecam
|
|
Ja różnież polacam :) ...
|
|
Polecam w 100% również mąż pani Małgorzaty Piotr Żuk świetni lekarze
|
|
A gdzie ta pani przyjmuje?
|
|
Pani dr Małgorzata Żuk przyjmuje na ul.Szosa Zambrowska na przeciwko pogotowia ratunkowego,a jej mąż na ul.Ks.Janusza 13 b.Polecam należymy do nich od 8 lat i nie mam zastrzeżeń,leczą i pomagają,np.mój synek rozciął głowę w wakacje i główkę zszyli w szpitalu na izbie przyjęć dali skierowanie do poradni chirurgicznej,zgodnie z zaleceniem stałam w kolejce od 5:30 do poradni a pani okienku powiedziała,że z dzieckiem to do Białegostoku bo tu nie ma chirurga dziecięcego(na izbie nie poinformowali o tym kazali iść na dół do poradni)byłam w NFZ,ale nic nie wskórałam.Poszłam do dr Żuka i bez problemu poprowadził leczenie i zdjął szwy.Pan Żuk zanim otworzył przychodnię lekarzy rodzinnych pracował jako chirurg w szpitalu.Konkretni lekarze potrafią leczyć pacjentów,więc z doświadczenia mogę polecić z czystym sumieniem.
|
|
Jest to także mój lekarz rodzinny.Polecam jak najbardziej.Dobrzy specjalisci.Godni polecenia.
|
|
Witam. A czy Ci lekarze przyjmują prywatnie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |