poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lekarz rodzinny/pediatra Dr Żuk Małgorzata

Czy ktoś z Was jest zapisany do lekarza rodzinnego / pediatry Pani dr Małgorzaty Żuk. Planuję zmianę lekarza, obecny zawsze jest zawodny, mimo że jest ceniony. Proszę o Państwa opinię, z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lekarz rodzinny/pediatra Dr Żuk Małgorzata

polecam

Ja różnież polacam :)

...

Polecam w 100% również mąż pani Małgorzaty Piotr Żuk świetni lekarze

A gdzie ta pani przyjmuje?

Pani dr Małgorzata Żuk przyjmuje na ul.Szosa Zambrowska na przeciwko pogotowia ratunkowego,a jej mąż na ul.Ks.Janusza 13 b.Polecam należymy do nich od 8 lat i nie mam zastrzeżeń,leczą i pomagają,np.mój synek rozciął głowę w wakacje i główkę zszyli w szpitalu na izbie przyjęć dali skierowanie do poradni chirurgicznej,zgodnie z zaleceniem stałam w kolejce od 5:30 do poradni a pani okienku powiedziała,że z dzieckiem to do Białegostoku bo tu nie ma chirurga dziecięcego(na izbie nie poinformowali o tym kazali iść na dół do poradni)byłam w NFZ,ale nic nie wskórałam.Poszłam do dr Żuka i bez problemu poprowadził leczenie i zdjął szwy.Pan Żuk zanim otworzył przychodnię lekarzy rodzinnych pracował jako chirurg w szpitalu.Konkretni lekarze potrafią leczyć pacjentów,więc z doświadczenia mogę polecić z czystym sumieniem.

Jest to także mój lekarz rodzinny.Polecam jak najbardziej.Dobrzy specjalisci.Godni polecenia.

Witam. A czy Ci lekarze przyjmują prywatnie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org