poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kradzieże ON w PKS Łomża nagonka na pozadnego czlowieka

UWAGA!

Człowiek który jest zaszczuty przez A.Wykowskiego prezesika PKS Jacek .K jest porządnym człowiekiem, którego znam osobiście ,zostali zaszczuty przez PKS .PKS codziennie z tyyulu kradzieży przez złodziei czytaj kierowczykow traci ok 50 tysiecy zlotych:(
PKS usuwa ze swoich szeregow wszystkich ,ktorzy nagalsnija problem juz dawno powiadomiłam CBA .Pilicjję i prokuratora te dranstwo nalezy tepic , Ten czlowiek jest niewinny!! J.K .to super facet ,ucziwy,prawy,Draniem jest A.Wykowski to powszechnie wiadomo a na dodatek A.Wykowski moze mnie pocalowac w dupe! mam nadzieje ze wkrotce BEKNIE!
Za to Wy jako pasazerowi dostajecie fatalna jakosc uslug,podwyzki,chamskich aroganckich kierowczykow .DRAMAT! Bede zeznawac przed Prokuratorem w obronie tego czlowieka ,ktory jest niewinny .
Apel:
Jacku K. Jesli czytasz ten artykuł napisz do mnie moj e-mail; paris16@o2.pl lub gg 489 05 782 jestem absolutnie po twojej stronie jesteś prawym,uczciwym człowiekiem ,padłeś ofiarą nagonki ze strony PKS !pójdziemy do Sądu i na Policję z największą przyjemnością

Eva Ali-baba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kradzieże ON w PKS Łomża nagonka na pozadnego czlowieka

To jeszcze nic strasznego w POrównaniu do zamachu w Smoleńsku . Pan prezydent profesor Kaczyński też był porządnym , praworządnym człowiekiem i patriotą. U nas takich się nie toleruje.

Marsz do kuchni szorować gary

dobry temat dla sprawy dla reportera albo expresu reporterów

klepsydrę dla niej jak dla robcia. Tylko podejrzewasz o dokonanie kradzieży, decyzję niech podejmie sąd.

---------------------------------------------

Adam W. pojechał po bandzie...

Wszyscy wiedzą, że jak rządził Kaczyniak to Adaś W. był w PiS, jak rządzi Donek to Adaś W. jest w PSL. Ot majster inżynier.

Dygnitarze, którzy Pana Adama W. promowali powinni spalić się ze wstydu. PSL ma głębokie kadry kierownicze, z których powinien skorzystać - ma ku temu czas oraz argumenty.

"Y" - II Zarząd LWP

Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl)
Data: 07-11-13 12:43

Nie wszyscy są takimi nierobami jak ty, i siedzą cały czas w kuchni z myślą jak by tu wykarmić tą piątkę dzieciaków na bezrobociu. Wiem , ze czerpiesz poglądy z własnego doświadczenia. Moj dyżur w kuchni zaczyna się po pracy , czyli po godzinie 15-ej, tylko dlatego, że lubię spedzać czas w cieplutkiej czyściutkiej i zasobnej kuchni, nie martwiąc sie co włożyć do gara, bo wielodzietnej rodziny nie posiadam i nie noszę rozmiaru powyżej "M".
Moje gary myje, zmywarka, ale ty nie masz pojęcia, że coś takiego istnieje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zmywarki używam 10 lat , na pewno jesteś zoną jakiegoś złodzieja czytaj kierowczyka z PKS i dlatego masz co wlozyc :) do gara ,poza tym nie mam 5 dzieci w przeciwieństwie do ciebie jestem prawa ui uczciwa -Czym chata bogata co z PKS-u ukradnie tata . W baniaku masz dobrze najebane DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eva Ali-baba

Ja nie podejrzewam ja wiem!!! widzialam !!!! :) Prokurator tej juz wie i Policja poczekajmy CIERPLIWIE TO WSZYSTKIM MORDY PO- ZAMYKAM czekam kiedy te drasnstwo z PKS zostanie osadzone w kryminale ahhhhh

Eva Ali-baba

Dokładnie , 'katastrofa' w Smoleńsku znakomicie obrazuje sprawiedliwość w Rzeczpospolitej POlskiej.
11 Listopad 2013 wszyscy Polacy na marsz do stolicy! Tam pokażmy ,że wojna o niepodległość trwa!

Pomysłowo.

Alibabo ciebie to w końcu też dotyczy, Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl)
Data: 07-11-13 12:43
Czy też występujesz pod dwoma nickami.

INTROLAN to INTROLAN !!!!!!!!

Proszę się od niego odfajkować bo to nie żadna jakaś tam netia!!!!

W INTROLANIE neta mają sami mądrzy ludzie!!

Autor: Dobromil (---.113.introlan.pl)
Data: 07-11-13 13:43

Dokładnie , 'katastrofa' w Smoleńsku znakomicie obrazuje sprawiedliwość w Rzeczpospolitej POlskiej.
11 Listopad 2013 wszyscy Polacy na marsz do stolicy! Tam pokażmy ,że wojna o niepodległość trwa!

Pomysłowo.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Jeszcze daleko do 11 :)

Nie nakręcaj się przed czasem , zdąrzycie narozrabiać w Wa-wie :):)

Widocznie czegoś się boji załoga skoro zwolnili gościa który wykrył afere paliwową!!

Czytam to i sam nie wierzę, że tacy chorzy na umyśle ludzie istnieją w tym kraju...

...co ma katastrofa do kradzieży ON w PKS???

...jaką chcesz zdobywać niepodległość??? Jesteś chyba tępym człowiekiem wypisując takie głupoty. Nawet nie zdajesz sobie sprawy co znaczy nie mieć niepodległości...lepiej idź do lasu i poszukaj mózgu, bo go gdzieś zgubiłeś chyba...

Wracając do tematu tego wątku - Strasznie dziwi mnie sytuacja, że człowiek zatrudniony do kontroli zostaje zwolniony za to, że wykrył niezgodność i osoby kontrolowane narzekały na niego. Przecież to jest śmieszne - złodziej kradnie, a karę dostaje prawowity właściciel...Czy my żyjemy w jakimś absurdzie? Przecież to jest chore...zamiast go pochwalić i dobrać się do tyłka złodziejom - kierowcom, to zwalnia się człowieka za należyte wykonanie pracy i chęć poprawy złego stanu rzeczy. A do tego jeszcze się go straszy sądami cywilnymi...

Niech ktoś się puknie w głowę i pomyśli co robi...to jest strasznie śmieszna, ale niestety okrutna sytuacja.

Pjotr

Co za kraj, co za prawo!!!
Wygląda na to że złodziej powinien wyrazić pisemną zgodę na nagrywanie kradzieży.
Nie ma kary w tym kraju.
Ale przykład idzie z Góry. Wolno kraść posłance Sawickiej pod kamerą to wolno i w Polsce powiatowej.
Nic tylko łotrów w białych kołnierzykach eksportować na Sybir.

Trzeba mieć tupet, żeby pozwać uczciwego człowieka za ujawnienie nieprawidłowości w spółce, która utrzymuje się z pieniędzy pasażerów i jeździ pod marką zawierającą nazwę miasta.

Brak sprzeciwu wobec czynu oznacza jego akceptację. Wstyd i hańba. Anty-przykład. Tak nie powinno zarządzać spółką.

Do Pjotr4
cyt. "A do tego jeszcze się go straszy sądami cywilnymi..."

Nie masz racji. Sprawa nie jest cywilna tylko karna przeciwko pracownikowi!!!

Adam W. żąda skazania za popełnienie przestępstwa przez człowieka, który ujawnił aferę!!!

Państwo w Państwie!!!

"Y" - II Zarząd LWP

To jeszcze lepiej...

Pjotr

sprawą powinien zająć się red. Czaban.

"Y" - II Zarząd LWP

A słyszeliście że każdy kij ma dwa końce?

Takie prawo i weź tu człowieku pomagaj jak złodziej ma większe prawo od porządnego obywatela. Dziwi mnie to że sam prezes ich broni.

Do Alibaba
"Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz." Mahatma Gandhi

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

Rok 2006 - Adam W. startuje z list PiS do Rady Miejskiej, okręg 3 lista nr 4 poz. 16 - przegrywa

http://www.wybory2006.pis.org.pl/kandydaci/info/id/24445
http://wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/komListyRada9df0.html?okreg=206201-RDA/3

Rok 2007 - Adam W. zostaje zarządcą PKS - w kraju Polan rządzi PiS

Rok 2007 - Adam W. zostaje odwołany - następuje strajk załogi w PKS

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,4695583.html

Rok 2007 (listopad) - Adam W. wraca do pracy - strajk załogi zakończony

http://wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,4715864.html

Rok 2008 - media podają, że Adama W. chce odwołać PO.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14535

Rok 2011 - Adam W. startuje na Prezesa PKS

http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/55982

Rok 2011 - Adam W. startuje z list PSL do Sejmu

http://kandydacidosejmu.pl/adam-wykowski

Rok 2012 - W Puls Biznesu - Adam W. zostaje umiszczony jako członek "Zielonego Imperium"

http://pulsbiznesu.pb.pl/2670345,99550,kto-jest-kim-w-zielonym-imperium

Rok 2012 - Adam W. zostaje odzanaczony Srebnym Krzyżem Zasługi przez Prezydenta RP Bronisława K.

Rok 2012 - Adam W. wygłasza bon mot na cześć działaczy PSL:

"Moja osoba zna obydwu jubiliatów Pana Posła Józega Mioduszewskiego, jak również Pana Wojewodę i Przewodniczącego Wojeówdztwa Podlaskiego Pana Mieczysława Bagińskiego. To oni wprowadzili mnie w tajniki środowiska ruchu ludowego, to oni rekomendowali mnie, moją osobę na członka Polskiego Stronnictwa Ludowego. To dzięki nim jestem tu, jestem członkiem i godnie będę reprezentował mam nadzieję, że również doczekam takiego pięknego jubileuszu jak oni 50lecia przynależności do tego ruchu.

Bo to jedyna partia, taka która ma 117 lat. Partię się zmieniają (hahahah), barwy się zmieniają (hahahah)

a ludzie ci w osobach Pana Posła Józefa Mioduszewskiego jak równiez Pana Przewodniczącego Mieczysława Baginskiego są dowodem na to, że warto warto być trwały swoim ideałom. Swoim ludziom. Tym, którym całe życie służyli, i w pracy zawodowej i w pracy politycznej, i również w pracy społecznej.

https://www.youtube.com/watch?v=-VZwk-RXyy0

Rok 2013 - Adam W. jest już w pierwszym szeregu polityków PSL w Łomży na regionalnym zjeździe

<https://www.youtube.com/watch?v=urc3QUPixuI#t=0>

Rok 2014 - ???

"Y" - II Zarząd LWP

złodziej

W 2014 :):)

Żeby wykurzyć go z PKS-u, trzeba będzie wysłac na Wiejską :):):)

Miałem przyjemność pracować w tym zakładzie i w głowie się przewraca co się tam dzieje. Wszystko to prawda co przedstawił Pan Jacek.K. Lepiej zwolnić jednego pracownika niż kilku kierowców Pan Wykowski dobrze kombinuje pokazuje jakim jest dobrym pracodawcą a wcale tak nie jest ludzi ma za nic liczy się tylko kasa co miesiąc na jego koncie.Już dawno Pan Marszałek powinien dobrać mu się do tyłka i potraktować go tak jak on traktuje pracowników.Powiem w skrócie Wykowski usuwa ludzi którzy nie chcą popierać jego decyzji i mu donosić przekonałem się na własnej skórze. Niech ta farsa się wreszcie skończy i do telewizji z tym Jacek nie poddawaj się walcz o swoje.

kradli, kradną i będą kraść - jednym z lekarstw byłoby pozakładanie liczników zużycia paliwa

dobry przykład dają , okradnijmy staruszkę a potem pozwijmy ją o znieważenie he he takie rzeczy tylko w naszym kraju odstawiają

nie dość, że nie odpowiadają finansowo za straty które sami generowali, to jeszcze za pieniądze spółki ciągają człowiek po sądach. To nie jest sprawa dla reportera, tylko temat na scenariusz komedii w stylu Barei. Pan W. do wyjaśnienia sprawy też jak nasz bohater nie powinien piastować stanowiska prezesa.

i jak to w życiu bywa, przechytrzył.
Zaprosił po raz drugi do gry prokuraturę, która zmuszona będzie kolejny raz przypatrzyć się sprawie i się określić, gdzie dostrzega przestępstwo i jakie
Potem będzie sąd, potem będą apelacje, będzie szum, będzie rozgłos.
O finał jestem spokojny.
Prawda wygra.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a co tam w firmowym biurze podróży słychać panie prezesie, czy jeszcze istnieje czy może było ,,nierentowne,, hihihi i się zlikwidowało ???

DiDi

POLSAT zrobił reportaż na temat złodziejstwa paliwa w PKS Łomża.

Wideo

http://www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/module24206/page4/index.html

Gdyby nie nagranie nikt by nie uwierzył że dyrektor PKS Wykowski przymykał oczy na złodziejstwo.

W nagraniu plecie od rzeczy o owcach umorusanych czy nieumorusanych. Za taką wypowiedz i zachowania w normalnej formie dawno wyleciałby na bruk razem ze złodziejami.

W PKS Łomża zrobiono dokładnie odwrotnie. Człowieka który nakrył i nagrał złodziei usunięto a złodzieje mają sie doskonale.

Ludzie pisali o tym na forum polityka ale już wykasowano. Czyżby poprawność polityczna?

Choć firma to ruina jak ktoś był na dowolnej z 3 baz to wie. Ale jak zawsze wyciągną łapę po dotacje samorządowe i tak na okrągło.

A jak jest w innych Pekaesach? Oczywiście złodziei wywalają dyscyplinarnie.
Tam sami potrafią zarabiać rocznie dziesiątki tysięcy złotych. Nie tylko na wycieczkach ale mają bardzo rozwinie ośrodki szkolenia kierowców.

Przykład Lublin http://www.pkssa.lublin.pl/?p=osk

A w PKS Łomża? Chłopaki dobrze wiedzą nie raz gadaliśmy. Przecież to cyrk. Przedsiębiorstwo autobusowe mające OSK nie ma kategorii D. Inni w Łomży mają i zarabiają. Ale jak ktoś zna numery z kat. B to nie ma co zawracać sobie d… z D.

Czemu od lat nikt z Łomży nie przychodzi do PKS na kurs w kat. B utrzymuje ich tylko okolica?
Bo jak jeden czy drugi młody opowiada o tym jak jeździł z Jankiem Zaćmińskim, ze ten nic nie nauczył, że zawalił egzamin kilka razy, a po 5-10h u innego zdał bez problemu. Posłuchają nagrań, jak Janek wariuje w aucie, przeszczekuje kursantom.
Czy w czasie 2 h jazdy potrafi chcieć podjechać na 20 minut pod stacje Orlen bo on idzie jeść, to pies z kulawą nogą do OSK PKS Łomża nie zachodzi. Przeciez sa nagrania monitoringu Orlen, wystarczylo zapytac kursantow. Z chlopakami staliśmy na fajeczcie, to nie raz opowiadali o wariacji z Zaćminskim.
Ale skoro Rutkowski ma stałą wymówkę: Ja nic nie wiem, nic mi nie mówili. Choć wszyscy w Łomży wiedzą bo Zaćmińskiego wywalili z wielu OSK, łaził po prośbie i nikt go nie chciał przyjąć, a w PKS przyjęli i bimbał tyle lat. To jak z takimi ludzmi i opinią ten OSK ma zarabiać?

I tak można po kolei opisywać.
Nie ma gospodarza.
Nikogo nic nie interesuje uczciwi wolą nie widzieć złodziejstwa. Szkoda gadać.

Link do filmu o PKS Łomża

http://www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1313821

Niecywilzowane traktowanie pracowników przez tego człowieka niestety jest prawdą.

Prawda o ośrodku pks mieli drugiego instruktora którego chwalili kursanci lecz nie umieli poszanować jego pracy.

Tu chodzi o człowieka, który złapał złodzieja za rękę, a ten mówi że to nie jest jego ręka i go skarży za obezwładnienie. dochodzimy do tematu filmu, będzie konkurs! proszę mnie oskarżyć, będzie puenta, bo w tej chwili to jest bicie piany. Pan W. wchodzi w procesy ,by jak najdłużej piastować funkcje, być może chce się doczekać emeryturki.

Adam W. ma nagrabione w PiS i w PO. Chłopaki tylko czekają na jego błąd. Jego dni na stanowisku są już policzone. Strajk 20stu rozbójników nic nie da.

"Y" - II Zarząd LWP

MAN55 napisał(a):

> Gdyby nie nagranie nikt by nie uwierzył że dyrektor PKS Wykowski
> przymykał oczy na złodziejstwo.
> W nagraniu plecie od rzeczy o owcach umorusanych czy nieumorusanych.
> Za taką wypowiedz i zachowania w normalnej formie dawno wyleciałby
> na bruk razem ze złodziejami.
> Choć firma to ruina jak ktoś był na dowolnej z 3 baz to wie. Ale jak
> zawsze wyciągną łapę po dotacje samorządowe i tak na okrągło
> A jak jest w innych Pekaesach? Oczywiście złodziei wywalają dyscyplinarnie.
>Tam sami potrafią zarabiać rocznie dziesiątki tysięcy złotych. Nie tylko na
> wycieczkach ale mają bardzo rozwinie ośrodki szkolenia kierowców.
> Przedsiębiorstwo autobusowe mające OSK nie ma kategorii D. Inni w
> Łomży mają i zarabiają. Ale jak ktoś zna numery z kat. B to nie ma co
> zawracać sobie d… z D.
> Bo jak jeden czy drugi młody opowiada o tym jak jeździł z Jankiem
> Zaćmińskim, ze ten nic nie nauczył, że zawalił egzamin kilka razy, a po
> 5-10h u innego zdał bez problemu. Posłuchają nagrań, jak Janek wariuje
> w aucie, przeszczekuje kursantom.
> Ale skoro Rutkowski ma stałą wymówkę: Ja nic nie wiem, nic mi nie
> mówili. Choć wszyscy w Łomży wiedzą bo Zaćmińskiego wywalili z wielu
> OSK, łaził po prośbie i nikt go nie chciał przyjąć, a w PKS przyjęli i bimbał > tyle lat. To jak z takimi ludzmi i opinią ten OSK ma zarabiać?
> Nie ma gospodarza.

Lecisz nazwiskami jakbyś w tym PKS pracował. Tymczasem wiesz, że dzwonią , a nie do końca wiesz w którym kościele. Wykowski to nie dyrektor, a prezes. Dotacji żadnych PKS nie otrzymywał i nie otrzymuje. Dotacje załatwiło sobie miejskie MPK i to widać, jak teraz teren firmy wygląda i jakie ma autobusy. Ciekawe jak w MPK wygląda sprawa paliwa i podkradania go przez kierowców? W PKS tego nie uporządkowali gdy był na to czas, a teraz kierowcy bronią jak potrafią tego ,,źródełka" dodatkowych dochodów. Jacek Karwowski próbował to zmienić i się ciężko przeliczył. Zarząd firmy powinien go poprzeć, a poparł kierowców. To się nazywa polityka, bo kierowcy są najsilniejszą grupą w PKS, ale gdzie jest właściciel firmy, prokuratura i sądy? W głowie się nie mieści! Żeby jeszcze dodać sprawie smaczku: Jacek Karwowski kilka lat wcześniej aktywnie bronił prezesa przed zwolnieniem razem z kierowcami. Teraz Wykowski mu się ,,odwdzięczył".
Co do OSK, z tego co wiem, to kategorię D ten ośrodek posiada, a dlaczego nie szkoli? Pewnie jest jak w powiedzonku: jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
Jedziesz po Zaćmińskim i Rutkowskim. Pewnikiem masz rację, bo ośrodek w tym roku leży i kwiczy. W ośrodku jeździł przecież jeszcze jeden instruktor, który teraz pracuje gdzie indziej. Nie ma co się dziwić, bo prezes Wykowski go nie lubił. Chłop pracował wcześniej w PKS na etacie, ale został zwolniony. Mówią, że za niewyparzoną gębę.
Z kolei Rutkowski to co tam właściwie robi? Instruktorem chyba nie jest, bo z kursantami nie jeździ. W samochodzie to go widać, gdy trzeba odprowadzić złoma do serwisu. Kierownikiem ośrodka też nie jest, bo na dokumentach podpisuje się ktoś zupełnie inny. Znaczy co? Ciepła posadka, albo murzyn od czarnej roboty? Nie pierwszy i nie ostatni taki murzyn w PKS pod rządami Adama W.
Masz rację, nie ma gospodarza.

Czy Wykowski jest prezesem dyrektorem a nawet jakby nazwał się prezentem PKS Łomża to nie w tym rzecz.

Sam się ocenił przymykając oko na złodziejstwo i zwalniając człowieka który to pokazał. Czuje się obrażony to niech poda Polsat do sądu że w reportażu pokazali nieprawdę a będzie pośmiewisko na całą Polskę.

Wyobraź sobie że masz firmę przewozową i kierowcy podkradają paliwo. Założę się że wywaliłbyś złodzieja po złodzieju. Nie byłoby tłumaczenia że mało zarabiają. Nawet jakby kradli w MPK Łomża to nie znaczy że mamy przymykać oko że kradną u nas.

Co do OSK. Nie ma znaczenia na co jest pozwolenie w papierach liczy się to robisz. Opisalem znane sprawy. Robert pracował jak większość instruktorów w Łomży, Janka Zaćmińskiego nigdy nie powinni zatrudnić. Ale jak Rutkowski i Grajewski dziecinnie wierzyli we wszystko co mówi: że on doskonały instruktor u niego wszyscy zdają. Mu w to graj znalazł naiwnych to bimbał ile wlezie. Kto zna Janka wie że to łgarz. Dzięki niemu w innych OSK sporo zarobili na doszkoleniach kursantów PKS. Tylko wyrobił negatywną opinię ośrodkowi szkolenia PKS że teraz mało kto tu przychodzi a wystarczyło na bieżąco rozmawiać z kursantami mówili jak jest. Pewnie nie raz odstawiał chamstwo w samochodzie pyskował jednemu czy drugiemu że aż go nagrywali na komórkę dyktafon. Właśnie za wałkoństwo, że nie ma umie uczyć i oszukiwał ludzi wywalali go z kolejnych osk.

Z własnym placem przy dobrych cenach, instruktorach i zarządzaniu OSK miałby masę kursantów kilka aut i zarabiałby dużą kasę a nie wegetował jak teraz.

Witaj plotyn tak masz rację Roberta wywalili za gębę ale jak byś znał prawdę to byś go poparł chłopak pracował ciężko i był uczciwy ale jak Wykowski zaczął go brać pod włos to chłopak na to nie pozwolił honor mu na to nie pozwalał i wiara w kierowców bo z nimi pracował pracuje on teraz na innym ośrodku i to ciężko ledwo mu starcza na życie ale do pks dalej go ciągnie i by tam z chęcią wrócił wiem o tym bo jestem jego rodziną.

Ale to chyba nie jest rodzina do tych P. Wykowskich, którzy maja plantacje, sady ...

Pjotr 4
Nie wiesz dlaczego piszą o smoleńsku ??
Pobratymcy partyjni , krzykacze chcą rozwodnić temat, aby ludzie pisali o Smoleńsku , a nie o PKS i jego prezesie
Klasyczna zmiana niewygodnego tematu :)

Wracając, do sytuacji w PKS, to problem ma nie tylko prezes, ale w szczególności ci co są nad prezesem. Bo zachowanie prezesa wiele mówi, czuje się pewny, chroniony, pozwala na taka interpretacje materiału filmowego.

Pomińmy samą kradzież, ale wypowiedź do kamery prezesa jest żenująca- to ma być manager który kieruje dużym zakładem pracy ???
Toż to bełkot.
Ktoś tu napisał , ze kieruje PKS od 2007 roku.
To postawmy pytanie, są jakieś sukcesy, osiągniecia ??

Według mnie:
Osiągnieć nie ma, komunikatywność na niskim poziomie, fizjonomia też pod wielkim znakiem zapytania, więc o co chodzi ?

Chodzi zapewne o to, ze kradzież paliwa, to mały pikuś w porównaniu z całą resztą .
Komuś ten facet jest tam potrzebny

Uwaga!!! nabity :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org