Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepszy komis z tel. komórkowymi w Łomży |
proszę o adres i komis godny polecenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepszy komis z tel. komórkowymi w Łomży |
plac pigale,haslo znasz,te o kasztanach kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
I tak wszędzie wcisną ci kichę chcą kupić za frajer no i w miarę drogo sprzedać. Przecież to ich biznes, a co do kaligulik to najlepsze kasztany rosną na placu Pigal (Zuzanna zbiera je tylko jesienią) hehe pozdro.
|
|
idz na al. legionów do ''Wortel'' to ten koło 4plus w piwnicy
|
|
odradzam ten komis naprawde ten co kolega wyjej napisal Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Jeżeli nie masz abonamemnu, telefon ci sie nie zespół, nie chcesz wymienić wes po prostu na abonament, są tak tanie oferty, szczególnie na swieta, karte i tak sie kupuje,tak samo ten abonament za 20 zł mozna co miecha płacic a telefon za zeta ;)
|
|
"WORTEL DO DUPY .ODRADZAM TA KUPOWAC CZY NAPRAWIAC TELEFONY jaro07
|
|
zgadzam sie, komis wortel jest najgorszy, a chodzi tu o tego pana, ktory tam siedzi. zostałam tam oszukana ii naciagnieta. Tak, oszukana!! Nie przesadzam. Nie wyjasnię o co chodzi, jestem pewna, ze takich przypadkow bylo wiele i pewnie jeszcze są! Ta sprawa nadaje się do zgłoszenia na policję. dobrze orientuje się w prawie i tylko z mojej dobrej woli, aczkolwiek nic jeszcze nie jest przesadzone, ten pan siedzi tam jeszcze spokojnie. czyli innymi slowy , nie wiem czy wie, ale uratowałam mu dupcie eheheheheh
|
|
Mnie nigdy tam nie naciągneli.A naprawialem telefon już w ''Sympati'' i tam to naciągają np. w ''Sympati'' dałem 70 zł za naprawe i na dodatek żle naprawili a w ''Wortel'' dałem 40 zł i dobrze naprawili.Ja nic przeciwko ''Wortel'' nie mam.Odradzam sympatii bo nawet obsługa jest nie miła.w sympatii mnie oszukali sprzedali mi karte 1 gb za 115zł wtedy nie wiedzialem po ile chodzą.
|
|
pomylily mi sie nazwy komisow, To był PRO-KOM a nie Wortel. Do wortelu nic nie mam, zaś do PRO-KOMu tak.
|
|
w Łomży nie ma najlepszych
|
|
Hmm..obszerny temat...kanciarze i oszuści...nidgy więcej bawić się w przechadzki do komisu nie będe i nie polecam.ZDECYDOWANIE ALLEGRO.
|
|
ja polecam jednak Sympatię... nawet jak źle mi coś zmontowali (bo przecież to też ludzie)to poszłam do nich, grzecznie przeprosili i wymienili co trzeba za free.. :)
|
|
ja rowniez polecam sympatie koles ktory naprawia tam telefony zna sie na zeczy a naprawialem juz u nich 5 tel i wszystkie chodza idealnie takze poecam sympatie
|
|
Wg mnie są dwa punkty : Wortel [Legionów] i - kto wie , czy nie lepszy : ul. Polowa [naprzeciw byłego kina Kadr. Pozdrawiam , Paweł !
|
|
aby rozwiać wątpliwości niekórych ,to za za dobrych w Łomży napraw telefonów komórkowych nie ma..., co do sympatii to Sławek zanosi telefony do Polowo i tam je naprawiają,bo to są koledzy i on mu zanosi wiekszą ilość i taniej mu robi...,chyba,że wyświetlacz wmienic to sam to zrobi.
|
|
Ja też polecam ''Sympatię'' naprawdę warto. kuba_lomza nie zmyślaj bo to nie prawda ja kupowałam tam 2 karty jedna do tel a 2 do aparatu i za 2gb do tel nie zapłaciłam dużo z tego co pamiętam tak samo i do aparatu. A co do obsługi to jest baaardzo miła ale jeśli przyjdzie taki buc ustanie i nie wie czego dokładnie chce albo zacznie marudzić to się nie dziwcie oni też tracą cierpliwość. Albo któryś z pracowników miał zły dzień. ;))
|
|
Ja mam tanio... składasz zamówienie, 2-3 dni (jak coś rzadkiego to do tygodnia) i masz co chciałeś. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Komis Sympatia na Krótkiej
|
|
ALEGRO TY CIULU
|
|
BIAŁYSTOK. Skupujemy telefony komórkowe NOWE i UŻYWANE. Sprawdź najlepsze ceny skupu telefonów. Jeżeli poniżej nie znajdziesz swojego modelu telefonu to skontaktuj się z nami. Płacimy gotówką! NOWA GSM TEL. 504 446 466 nowagsm.galeriabiala@gmail.com APPLE: Iphone 4 8GB – 800 zł Iphone 4 1GB – 900 zł Iphone 4S 8GB – 1200 zł Iphone 5 16GB – 1700 zł Iphone 5 32GB – 1900 zł Iphone 5S 16GB – 2600 zł Iphone 5C 16GB – 1600 zł SAMSUNG: Galaxy SIII – 900 zł Galaxy SIII mini – 550 zł Galaxy SIV – 1500 zł Galaxy SIV mini – 900 zł Galaxy Trend – 400 zł Galaxy CORE - 600 zł Galaxy Note II – 1200 zł Galaxy Note III – 2000 zł NOKIA: Lumia 520 – 400 zł Lumia 625 – 600 zł Lumia 720 – 650 zł Lumia 820 – 700 zł Lumia 920 -850 zł Lumia 925 – 1500 zł LG: L9 – 550 zł L7 – 450 zł L7 II – 550 zl Nexus 4 – 900 zł SONY: Xperia M – 500 zł Xperia Z – 1500 zł Xperia Z1 – 1800 zł Xperia SP – 750 zł HTC: Desire 500 – 700 zł One – 1500 zł One S – 600 zł ALCATEL: Idol – 550 zł Cennik skupu telefonów komórkowych ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art.66 par.1 Kodeksu Cywilnego
|
|
Sprzedaj na allegro a jeśli chcesz kupić to tak samo bo u nas w mieście to nie polecam nawet jeśli chodzi o inne sprawy np zdjęcie sim locka albo naprawa a ceny yhym ...
|
|
unikać sympatii na krotkiej bo tylko wały kręcą i klamuja ludzi!! banda zlodziejii a szczegolnie koles co zajmuje sie naprawa telefonow tomek
|
|
.
|
|
Chciałam kiedyś naprawić telefon w Sympatii ale pan stwierdził,że nie opłaca się go naprawiać,lepiej kupić nowy. Jeszcze tego samego dnia pokombinowałam i sama go naprawiłam.Okazało się,że trzeba było wyczyścić wejście od ładowania. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Polecam Sympatię.
|
|
Hej, ja kojarzę tym serwisy online, bo zawsze szkoda mi czasu na chodzenie po tych \"normalnych\" ;) Zresztą łatwo można o nich opinie znaleźć. Po wysłaniu do Telefonarium telefon mi po kilku dniach przyszedł, naprawiony. Nic się z nim nie działo od tego czasu. Więc polecam takie wyjście, bo przeważnie wychodzi i tak taniej.
|
|
A czego poszukujesz? Telefonu, czy akcesoriów? Bo nie wiem czy wiesz, ale akcesoria gsm możesz kupić w internetowym sklepie Seltrade https://seltrade.pl/akcesoria-gsm-telefony. Wybór jest ogromny, od etui po oryginalne baterie, choć i zamienniki się znajdą. Cenowo w porządku, nie zawyżają cen za dany towar.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |