Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ludzie ile kosztuje prawko |
kto wie ile kosztuje prawko i jak można zrobić je najszybciej???!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ludzie ile kosztuje prawko |
najprosciej zadzwonic i sie zapytac ale okolo 1000 mniej niz 1000 a najszybciej...to juz od ciebie zalezy mozesz i w pare dni wyjezdzic te godziny:) ![]()
|
|
Hmm ja zapisywalem sie na poczatku stycznia.Za kurs płaciłem 950zł+badania lekarskie 80zł , 1 egzamin 134 zł (chyba) +2 egzamin 114 zł (sama jazda) + odbiór prawka 80zł a i jeszcze 2 dodatkowe godziny po oblanym 1 egzaminie.Więc sam juz se wszystko zsumuj i policz ile to kosztuje :( A co do czasu w jakim robisz prawko to jazdy zależą od tego jak sie ugadasz z instruktorem (czy będzie miał czas jezdzic z tobą np.2 godz dziennie),na egzamin czekasz min.3 tygodnie ,no i odbiór prawka 7-14 dni. Powodzenia Pzdr
|
|
wiesz mieczkos jak ty drugi raz zdawales to nie znaczy ze ktos inny musi tez zdawac i te dwie godziny po oblanym to trez nie beda potrzebne jezeli zdasz za pierwszym razem a ja slyszalem ze okolo dwoch tygodni sie czeka ale to juz bez znaczenia ![]()
|
|
W chwili obecnej na egzamin czeka się przeszło 3 tygodnie. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
Ja zapłaciłem za kurs 900 zł ale to było w listopadzie (zdałem za pierwszym razem:) ) ![]()
|
|
Piszecie o kat. B. A jak wygląda sprawa z kat. A (na motocykl)? pis998
|
|
Wiesz Bartek 1988 ja zdawałem 2 razy ale nie możemy wykluczyć ze można zdawać 12 razy :):) Wszystko trzeba brać pod uwagę...gośc zapytał ile kosztuje prawko wiec mu napisalem na własnym przykladzie :) Pozdro
|
|
JA ZAPLACILEM 350 ZL BO ROBILEM W SZKOLE TYLKO ZE KILKA LAT TEMU
|
|
włuczykij, a wymieniles już papierowe prawko na plastik? Jak nie, to prawdopodobnie jestes w grupie tych ktorzy beda niedlugo stac w kolejkach. ![]()
|
|
A więc tak: kurs 950zł (można było płacić w ratach spokojnie), egzamin 134zł i odbiór prawka 71zł + 7zł na znaczki skarbowe. A i jeszcze jeden największy wydatek: samochód :D:D Jeśli się wybierasz to mogę Ci polecić ośrodek szkolenia GRUSZFELD na Bernatowicza (i wcale nie mam nic z nimi wspólnego), polecam z czystym sumieniem, miło i przyjemnie i naprawdę można się nauczyć, no i niedrogo. tel. 086 2152563 ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ooo ja równiez polecam bo własnie tam robiłem kurs :):) Było super :D Jeszcze raz polecam :) Pzdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |