Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam kuriera Polska-Uk |
moze ktos korzystal z uslug? prosze o nr telefonu. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam kuriera Polska-Uk |
co trzeba przewieżć?
|
|
O patrzcie "Egzorcysta" kurierem- zmieniłeś już zawód. Cały czas na dyżurze ?
|
|
rzepa, ja jako tajny emisariusz nierządu londyńskiego mogę ci tego kocurka złapanego na śmietniku przy Śniadeckiego dla wnuków w UK przemycić , no chyba, że masz tajne/poufne info na temat ŁSM ?
|
|
A firmy typu dhl nie prezwożą paczek za granice?
|
|
kobiecyinstynkt , też coś potrzebujesz? nie ma sprawy, załatwi się, podpaski ze skrzydełkami, to ty już raczej zwiędła babo nie potrzebujesz ale pampersy rozmiar XXXXL , ci przemycę
|
|
egzorcysta tragarz, nawet starą babę na barana przewiezie do kościoła, a przy remontach gruz chomikuje w ryju
|
|
czesia ! tracisz zimną krew, czy tylko teraz?, co jaki czas masz złe dni ? ... rozumiem masz ciężki okres ps: sorry, Czesiu nie gniewaj się, już nie będę pisał jak ze " szramą" się prowadzałeś i o rewir na śmietniku walczyłeś o puszki po piwie
|
|
nie powtarzaj się kaszalocie, i kto to jest ta " szrama ", już ci napisałem nie mieszaj mnie w interesy swojego starego, ślepoto
|
|
CESIA, nie wypieraj się jak żaba błota, następnym razem jak przyjdziesz pod śmietnik pod moim domem, to ci przygotuję wałówkę abyś nie musiaŁa nurkować w koszu ............................ teraz to niby nie wiesz, a jak prosiłeś ze swoją panną szramą o niby suchy chleb dla konia, to zaraz szybciutko za winklem w kałuży namoczyliście i suchary opier*doli*liście oj, Czesio
|
|
o kolejna kopia, nawet coś dopisałeś, tak długo myślałeś nad tymi wypocinami czy w jajo pukałeś przez ten czas ?
|
|
co dumasz, czy druga tura trzepania ?
|
|
CHCESZ I MASZ: Czesio , a czego się żulu wstydzisz? teraz to niby nie wiesz, a jak prosiłeś ze swoją panną szramą o niby suchy chleb dla konia, to zaraz szybciutko za winklem w kałuży namoczyliście i suchary opier*doli*liście oj, Czesio żadna robota nie hańbi , szkoda mi tylko ciebie, że ten spleśniały chlebek jadasz, weż się chłopie za robotę i jak zbierzesz te dziesiąt puszek < to kup sobie bochenek chleba , a nie wszystko na przelew i denaturat ci idzie, szkoda zdrowia Czesiu! ........................... dobrze, kończę z tobą ŻULU ŚMIETNIKOWY hahaha...hehej+he... SZKODA SŁÓW NA TAKIEGO ŚMIECIA!
|
|
idź te swoją szramę poobserwuj co robi i się zmacaj, he wytresowany capie
|
|
już rezon straciłeś, a zawsze takiego bohatera grałeś?
|
|
się nie rozpłacz, co popsułem ci relaks ze szramą ?
|
|
prostaczku umysłowy SAM kiedyś wcześniej zacząłeś HAHAHAHA..HEHEHEHE.. ... nie musisz być o mnie zazdrosny, ja ze szmatami się nie zadaję i szramę ci bez żalu pozostawiam hahaha...
|
|
Ja wysyłałam przez nich: http://www.sprinter-trans.com/. Do 32 kilo płacisz 125 złotych. Wysyłałam w czwartki i w środę, w poniedziałek do południa było na miejscu (północna Anglia). Czesio napisał(a): Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
" HAHAHAHA..HEHEHEHE.." ? sapiesz głośno jak się tam klepiesz pod te swoją szramę, której nawet nie znam, a na której punkcie szalejesz ostro co widać, szrama tu, szrama tam, otwórz lodówkę może jest !
|
|
Czesio to CIOTA! teraz to nie znasz, to po co się z nią prowadzasz po śmietnikach? hehehehe..
|
|
stwierdzam, że ósema jesteś i to z podstawówki, za cienki jesteś, tracę tylko czas, już lepiej reklamy w tv pooglądać, albo wcale się ponudzić, sram na ciebie
|
|
no... podbijam temat! dalej dyskutujcie ---na na temat zero!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |