Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmiech to zdrowie ;) |
Co robi Rumun gdy siada do komputera ?... Grzebie w koszu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmiech to zdrowie ;) |
To samo mozna powiedziec o Polaku z czego sie smiac ?A czym roznisz sie panie od Rumuna?
|
|
Roznisz sie tylko tym ze urodziles sie nie w Rumunii tylko w Polsce i jestes Polakiem a nie Rumunem pozdrawiam
|
|
Znajoma Rumunka zawsze żartuje: co mówi rumuńska panda w Polsce? Pan da... ;) A poważnie, te stereotypy dotyczące Rumunów są już naprawdę nudne... Kto myśli, że Rumunia to zadupie Europy, szczerze polecam wycieczkę. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
BYLEM W RUMUNI DLATEGO TEZ PYTAM ;NARDISS;CZYM SIE KIERUJESZ PISZAC TEN DOWCIP?
|
|
Dafi, miło słyszeć rozsądny głos. A jak Ci się podobało w RO? Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
BYLO TO BARDZO DAWNO 1978 R ALE PACHNIALO MI NA ULICY CHLEBEM POMIMO ZE BYLO BARDZO RANO[BYLEM WTEDY MLODY] ALE WTEDY NIE WIDZIALEM DUZEJ ROZNICY MIEDZY MOIM KRAJEM A RUMUNIA MYSLE ZE NAWET BARDZIEJ RUMUNIA PODOBALAMI SIE ALE TO SRARE CZASY DZIEKI ZA PYTANIE
|
|
DZISIAJ BARDZO MILE WSPOMINAM TEN KRAJ
|
|
DOBRANOC DOMNISOARA DEMOLKA MILYCH SNOW
|
|
Dobranoc, Dafi! Somn usor si vise placute ;) Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Pytanie do rzeźnika: - Co pan najbardziej lubi jeść? Ale bezmięsnego. - Parówki.
|
|
Hehe, szkoda, że to niestety prawda :D Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Blondynka spóźnia się do pracy. Zdenerwowany szef dzwoni do niej i mówi: - Gdzie Ty jesteś? - Jadę do pracy, korek jest - A jak długi? - Nie wiem, bo jadę pierwsza.
|
|
Dzisiaj zapytałam się dziecka czemu ma gorączkę. dostałam taka odpowiedz : bo mi diabełek pupę podgrzewa .
|
|
Nie ma to jak dowcip o Jasiu:) Jaś pyta dziadka: - Dziadku, czy leciałeś już samolotem? - Tak. - A bałeś się? - Tylko za pierwszym razem. - A później? - Później już nie latałem.
|
|
Spotkała się glizda z glizdą i jedna mówi do drugiej: - Gdzie Twój stary poszedł? - Z chłopakami na ryby.
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=s_qmkGmmzlE koles kasuje auta ---------------------------------------------
|
|
Po ogoleniu klienta fryzjer mówi: - Gotowe. Płaci pan 8 złotych. - Jak to? Przed goleniem mówił pan, że będzie kosztować 5 złotych! - Tak, mówiłem, ale musi pan dopłacić za trzy opatrunki, które panu założyłem na rany.
|
|
Zając mówi do niedźwiedzia: - Chodź idziemy na imprezkę, tylko proszę Cię nie bij mnie jak ostatnio. Niedźwiedź na to: - Dobra. Rano zając budzi się z ponadrywanymi uszami, zęby bolą jak diabli, palce u rąk połamane i mówi: - Misiek, no kurna, miałeś mnie nie bić. Miś na to: - Zając Ty lepiej mnie nie wkur***aj. Nawaliłeś się, zacząłeś mnie wyzywać - ja nic. Potem doczepiłeś się do mojej samicy, że to dziwka i puszcza się z każdym - to mnie koledzy powstrzymali, ale mówię żeś kumpel, obiecałem i w ogóle... Potem najeżdżałeś na moją matkę - to dobrze żeś upadł, bo bym Ci łeb urwał. No nic, jakoś mi się udało Cię nie bić.... Ale jak żeś wlazł do domu, nasrałeś do łóżka wsadziłeś w to trzy zapałki i powiedziałeś, że jeżyk śpi z nami - to nie wytrzymałem.
|
|
świetne gitara gra
|
|
Jak nazywa się Rumunka po Polsku? Panda Dlaczego? Bo chodzi po ulicy i mówi: pan da, pan da
|
|
Dlaczego blondynka, kiedy idzie spać stawia na szafce dwie szklanki: jedną z wodą a drugą bez wody? Bo nie wie czy w nocy będzie jej się chciało pić czy nie.
|
|
:) dobre
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |