Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
U kogo warto założyć LPG do samochodu? |
Kogo możecie polecić żeby nie było problemów z użytkowaniem? młody27
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: U kogo warto założyć LPG do samochodu? |
polecam Andrzeja Boguskiego z Jarnut.
|
|
Wojciech Dyl z Piątnicy, wszyscy znajomi którzy tam zakładali są zadowoleni
|
|
najlepiej to zaloz u siebie do samochodu
|
|
Nigdy nie jest tak, żeby nie było problemów. Eksploatacja samochodu z gazową instalacją nigdy nie jest idealna i bez jakichkolwiek problemów. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ta ![]()
|
|
Senatorska
|
|
Senatorska, solidnie
|
|
Też polecam Senatorską ale słyszałem dobre opinie o Dylu z Piątnicy.
|
|
Senatorska
|
|
Kubuś Piątnica
|
|
Kubuś lub Dyl czasy swietnośi niektórych firm mineły Andrzej W.
|
|
Jarnuty u Andrzeja -w trzech autach tam montowałem,jestem zadowolony.A jak gdzie indziej się pokusiłem na tańszą naprawę,spotykałem się z problemami(nie napisze gdzie..)
|
|
wszyscy sa super jak chcesz montowac a jak pojedziesz na naprawe gwarancyjna to stajesz sie intruzem moim zdaniem jedynie na krasce jest ok facet ktorego mozna polecic 001
|
|
biały1410 no dawaj na te jarnuty,co tam jeszce słyszałeś;co to znaczy wszyscy..co się stało co siły witalne cię opuściły tak lubisz w mordę lać. co jeszcze wy wymyślicie;bo co jeden z niewielu nie dam sobie na głowę nasrać. niezadowolonych odsyłam do instytucji czuwających na dobrem klijenta lub osobiście-jarnuty11 503010038; lub nie mam podstaw w.w to napiszę na forum no bo mam kompa klawiaturę i myszkę i mu dop.....ę.no co tam wiocha nie podskoczy i co dalej.nie działa.warsztat istnieje ma się dobrze. co tu jeszcze wymyślić następne 20 postów....... pozdrawiam ANDRZEJ Z JARNUT NO I JAK PAPUGĘ JUŻ MASZ[do biały 1410] DZIĘKUJĘ WSZYSKIM TYM KTÓRYCH OPINIE SĄ OBIEKTYWNE I RZECZYWIŚCIE POMAGAJĄ W SPRAWIEDLIWEJ OCENIE USŁUG W SPECYFICZNEJ BRANŻY MOTORYZACYJNEJ
|
|
zgadzam sie z powyzsza opinia. Kolega zakladal w jarnutach i jak narazie sobie chwali ale ja osobiscie polecam gosci z kraski! Te 2 zaklady sa najlepsze bo reszta to syfilis ;p
|
|
problemów z użytkowaniem nie bedzie jeśli założysz instalacje dobrej jakości a nie najtańszą bo później takie opinie chodzą że tamten to źle zrobił a to nie miało być dobrze tylko tanio Andrzej W.
|
|
Z jakiego powodu irytuje się "Jarnutowiec", przecież nikt nie zarzucił mu nic konkretnego? "Biały" wyraził opinię ogólną, z którą trudno się nie zgodzić, bo dopominanie się o poprawki w ramach gwarancji niemal wszędzie i zawsze nie idzie tak gładko jak samo zamówienie instalacji. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
A opłaca się zakładać gaz? z którego roku masz samochód? założysz gaz a za 2,3lata będziesz sprzedawał samochód.
|
|
A co ma rocznik samochodu do opłacalności? Przez 2 - 3 lata instalacja dawno się zwróci i pokaże spore oszczędności...
|
|
Opłaca się pewnie w zalezności od samochodu a dokładniej od tego ile spala...
|
|
No nie wiem.Ludzie zakładają gaz do 1.0 , najlepiej chcieliby jeździć za darmo.Rocznik ma dużo do gadania, nie ma sensu zakładać gazu to truchla z lat 90?
|
|
kogos tu prawda w oczy kłuje he he 001
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |