Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poród w Wysokim Mazowiecku |
Witam czy któraś z kobiet może tam nie dawno rodziła i może mnie troszkę oświecic jak tam jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poród w Wysokim Mazowiecku |
jewst super, moja zona rodzila, dostajesz sale jednoosobowa z tv, menu do jedzenia jak w restauracji, 3 dni przed i 3 dni po porodzie trzymaja, zero kolejek, wszyscy uprzejmi. na koniec otrzymujesz pamiatkowe zdjecie. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
nie polecam - moja zona tam rodzila i dziecko jakies czarne wyszlo!!!
|
|
Nie polecam!!!!
|
|
Oj matko... nie kombinuj... będziesz w stanie poprawnie powiedzieć gdzie się urodziło Twoje dziecko?
|
|
Polojó wka do dyspozycji, kelner przynosi posiłki na każde zawołanie i nie tak jak w łomży :) Jak rodzisz to przeżywasz orgazm zamiast bólu :)
|
|
Żadna kobieta nigdy tam nie mogła rodzić, bo nie ma takiej miejscowości jak Wysoki Mazowieck. Jest Wysokie Mazowieckie i kobiety mogą rodzić w szpitalu w Wysokiem Mazowieckiem, a nie w Wysokim Mazowiecku. Więc nie wiem czy ci chodzi o to właśnie miasto. Jeśli tak, to polecam. lucyna
|
|
Czy Wysoki Mazowieck to taki większy Jednaczew ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wysokie Mazowieckie, a nie Wysoki Mazowieck. W Wysokiem Mazowieckiem a nie w Wysokim Mazowiecku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |