Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co was w Łomży podnieca? |
Mnie skrzyżowanie : Przykoszarowa- Legionów:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co was w Łomży podnieca? |
mnie kobiety ! ale nie przejmuj się większość ma jakieś zboczenia :)
|
|
A ja kiedy czytam te forumowe garkotłuki udające damy , to mija mi podniecenie jak ręką odjął :)
|
|
a mnie nic;p Izaira
|
|
Beznadzieja dla miasta, brak perspektyw rozwoju, brak pracy, coraz mniej mieszkańców.
|
|
mnie tez nic w tym mieście nie podnieca. I finito lelumel
|
|
Juz ja wiem co marude tu podnieca ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
|
|
Kebab
|
|
haha brak dobrego sportu xD Koniarkaaa
|
|
mnie w łomży podniecają dzikie parki, jak bym był w lesie, tyle drzew i cisza no i jeszcze nadmorski port, już nie które dziewczyny czekają tam na swoich marynarzy, taki ruch ---------------------------------------------
|
|
|
szmateksy moja kobieta je uwielbia gitara gra
|
|
szmateksy? bo nosza szmaty na glowie? ty rasisto!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |