Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bezpieczne miasto |
gratulacje dla pana komendanta miejscowej policji za dobre samopoczucie w kwestii stanu bezpieczeństwa na terenie miasta . Szkoda , że my mieszkańcy nie mamy takiego samego bo byłoby wówczas cudownie. Spadek liczby ujawnionych przypadków chuligaństwa czyli wykroczeń z art. 51KW nie jest panie komendancie wynikiem faktycznej poprawy zachowania chuliganów ale po prostu nieujawnianiem takich przypadków przez policjantów. Czy ta proponowana debata coś przyniesie ja wątpie i mam wrażenie że to okazja tylko do odfajkowania kolejnego działania. Pozdrawiam serdecznie pana komendanta i cała policję ale jak powiedział kiedyś prezydent Kwaśniewski nie idźcie tą drogą. lelumel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bezpieczne miasto |
debata o stanie bezpieczeństwa na terenie miasta jutro o godzinie 18.00 świetlica Kazańska 1. Pan Komendant serdecznie zapraszał lelumel
|
|
jednej z fragmentów wypowiedzi Pana Komendant był bardzo charakterystyczny i świadczący o tym , że mamy do czynienia z konkretnym facetem a dotyczył braków etatowych gdzie on stwierdził krótko , owszem , że są ale to jego problem . Brawo . Mało kto teraz sam podejmuje wyzwanie większość płacze i się skarży. lelumel
|
|
Nie łapią tych co trzeba, a najlepiej punkty zbijać na dzieciach i pijących piwo w krzakach, albo jak ktoś leje pod drzewem i to jest ich wielka walka z przestępczością, a złodzieje i bandziory do dzisiaj chodzą i mają się dobrze.
|
|
to miasto niestety nie jest bezpieczne moim zdaniem
|
|
najlpiej krecic statystyki na mandatach stanac na pustej drodze z radarem i bezpieczenstwo od razu sie poprawia.
|
|
niestety po znajomości wiele się załatwia gitara gra
|
|
No cóż.... Każdy wie jakie są realia..
|
|
aż tak źle to też nie ma.15 lat temu wieczorami było gorzej,poprawa tej sytuacji może jednak jest wynikiem działań tej organizacji,monitoringu,większej ilości patroli i kontroli?pijąca piwko grupa młodych ludzi,gdy jej nie skontrolują może przeobrazić się w zbiegowisko mające na celu niszczenie mienia. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |