poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyprzedaż w Media Expert Łomża

hm nie od dzisiaj słyszałem jakie specyficzne metody promocji stosuje ten właśnie sklep. I tak wiedziony naiwnie szumną zapowiedzią wyprzedaży elektroniki powystawowej udałem się upolować okazję. No i co jak zwykle to samo czyli nic. Ale zauważyłem pewien ciekawy element który ukazał jak takowe promocje w tym sklepie funkcjonują. Regał z aparatami cyfrowe lustrzanki . Aparat Canon Eos lustrzanka 600D karteczka czerwona z napisem wyprzedaż i dwie ceny stara skreślona 2470 i nowa 1999. Ale patrzę pod spodem stara kartka z napisem 2470 przekreślone na 1999. Tak więc żadnej promocji tylko robienie w balona klienta jak to w tym sklepie nie od dzisiaj jest robione. Aparat Canon Eos nie do dzisiaj bo od 6 miesięcy już chodzi na rynku w cenie od 1900 do 1700 i nie jest to niczym dziwnym podczas gdy tu egzemplarz wystawowy usiłują sprzedaż nadal za 1999 mimo faktu ,ze dookoła krzyczą ,że to promocja.

Osobiście polecam olać ten sklepik tak jak tam się olewa klienta.

lelumel

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyprzedaż w Media Expert Łomża

Jest w tym sklepie jakieś inne wyjście ?
Bo zawsze mi coś pika przy kasie jak wychodze:-)
Ostatnio pikał właśnie mikser i sokowirówka :-p

najdroższy sklep w łomzy -kupowałem tV rożnica w cenie 400 zł drożej jeszcze sprzedawca upierał sie bezczelnie ze maja najtansze ceny....Wiec mu powiedziałem zeby wpisał sobie w swoj komputerek i zobaczy tak zrobił.....
wyszło na moim ....
A on ze no oni nie beda mieli takich cen jak jakaś firma,, krzak '' w necie wiec mu mowie przecież macie ceny najnizsze tak twierdzicie a jesli media markt to dla pana firma tzw.krzak to dziekuje Panu z a obsuge .... i wyszedłem

mnie od zawsze zastanawiało dlaczego na gazetkach reklamowych pisane sa dwie ceny ta stara i ta nowa niższa, przecież znając niższa cenę przed wydrukiem gazetki mogliby napisać już tylko cenę jedna tą nowa oszczędzając na druku i papierze.

Te ich "promocje" polegają na tym, ze nad dotychczasową ceną nadpisują wyższą i przekreśloną. Zawsze tak robili bo rzeczywiście ceny u nich sa zawsze wyższe niż gdzie indziej. Te "tanie" towary już nawet w gablotach pokrywają sie kurzem czekając na... naiwniaka.

Takos

Takos napisał(a):

Zawsze tak robili bo
> rzeczywiście ceny u nich sa zawsze wyższe niż gdzie indziej.

Wiesz, tak prawdę mówiąc to w całej Łomży, w każdym sklepie RTV AGD ceny są na tym samym poziomie ( zresztą nie tylko w Łomży ). Jeśli porównujesz ceny z internetem to nie wiem na co liczysz ????!!!! Kupując przez neta zawsze było taniej i będzie tanie i nie ważne czy pójdzieśz do NeoNet, Partner,Euro,Mediaexpert itp. Nawet kupując kibel przez internet zapłacisz mniej niż w jakimkolwiek sklepie "stacjonarnym".
Niektórzy ludzie nadal tego nie rozumieją i ciągle zakładają "głupie" tematy - byłem w jakims sklepie, oszukali mnie, bądź chcieli mnie oszukać bo w internecie jest taniej ......

Żenada

Pisałem o tym chyba z rok temu o tym sklepie. Żenada. Teraz podobno mają zmienić szyld, może powoli w ten sposób wyprzedają Towar. Bo kiedyś to promocje zostawiali dla siebie, bo nie można było kupić tego Towaru. Trzeba jechać do MediaMark...

Coolboy wiesz głupie to są twoje posty . Temat został założony aby pokaząć jak niepoważnie i lekceważąco traktuje się klientów.

lelumel

takie zycie jest .

nie zgadzam się z tym co piszecie, ze w media markt jest taniej. Kupiłam pralkę indesit w media expert i dobrze zrobiłąm bo w innych sklepach min. media markt była 200-300zł droższa. więc może ceny niektórych towarów są wyższe ale nie wszystkie. Jedne towary droższe inne tańsze tak jak wszędzie więc nikt nie każe wam kupować w tym sklepie. Jest wolny rynek i każdy niech kupuje tam gdzie chce i nie oczernia sklepu na forum.

moniczka to nie jest oczernianie bo oczernianie to podawanie faktów które nie miały miejsca a to o czym napisałem widziałem na własne oczy.

lelumel

wiec się nie napinaj bo widać ze odpowiadasz jak widzę za politykę tego sklepu wobec klientów.

lelumel

Ta ruda babka na kasie potrafi być wyjątkowo arogancka - kiedyś zachowała się tak, że olałem zakup i wyszedłem. Niestety po jakimś czasie postanowiłem przy kolejnym zakupie powtórzyć próbę z tym sklepem i sytuacja się powtórzyła !!!

Już tam nie chodzę.

rude to rude

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

nie naskakujcie ludziska na obsługę sklepu bo pracują tam naprawdę fajni i na poziomie Panowie. Bardzo uczynni i profesjonalni. Problem w tym ,ze to polityka sklepu nadana odgórnie a oni musza wykonać to i finito bo każdy chce mieć pracę. Tak więc wyluzujcie w swych ocenach.

lelumel

ok

Sklep to sklep musi na siebie zarobić dla tego zawsze wszystko jest droższe niż w internecie dla tego większość rzeczy kupuje w necie i nie ma z tym problemu :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org