piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kontynuacja Sikorskiego od Nowogrodzkiej do Woj, Polskiego

Witam wszystkich.

Miałem wczoraj okazję jechać już nowo zrobioną ulicą Sikorskiego od Nowogrodzkiej do Wojska Polskiego i mam pytanie w związku z tym.

Czy druga cześć Sikorskiego na wyżej wymienionym odcinku będzie w tym roku jeszcze zamykana i robiona, czy dopiero w przyszłym roku na wiosnę?

Za wszystkie mądre odpowiedzi z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kontynuacja Sikorskiego od Nowogrodzkiej do Woj, Polskiego

Większość osób na tym forum to młodzież, więc może być ciężko z uzyskaniem odpowiedzi.

Być może to prawda, ale mam nadzieję, że jest ktoś, kto będzie mógł na te pytanie odpowiedzieć.

Mało kumaci - patrzcie na znaki! Nie jeździjcie na pamięć! Bardziej kumaci - nie rozpędzajcie się tam zbytnio. Wczoraj też tamtędy pomykałem i widziałem 2 samochody jadące starą nitką pod prąd.
Taka mała uwaga z mojej strony w związku z tematem.

Zgadzam się. Kierowcy nie powinni jeździć na pamięć, ale nie chodzi w tym temacie o to czy jeżdżą lecz o to czy będą robić jeszcze w tym roku drugą nitkę.

Mają jeszcze rok na dokończenie, więc wątpie, żeby zaczynali drugą nitkę jeszcze w tym roku.

Jeśli jest nowa otwarta i stara to pewnie w przyszłym roku a jeśli zagrodzona jest stara to pewnie przez zimę coś będą skubać bo i tak długo im idzie robienie tych ulic ...

Stara jest teraz częściowo zagrodzona. Będą teraz ją robić tak po kawałku czy zagrodzą ją do końca?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org