Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kontynuacja Sikorskiego od Nowogrodzkiej do Woj, Polskiego |
Witam wszystkich. Miałem wczoraj okazję jechać już nowo zrobioną ulicą Sikorskiego od Nowogrodzkiej do Wojska Polskiego i mam pytanie w związku z tym. Czy druga cześć Sikorskiego na wyżej wymienionym odcinku będzie w tym roku jeszcze zamykana i robiona, czy dopiero w przyszłym roku na wiosnę? Za wszystkie mądre odpowiedzi z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kontynuacja Sikorskiego od Nowogrodzkiej do Woj, Polskiego |
Większość osób na tym forum to młodzież, więc może być ciężko z uzyskaniem odpowiedzi.
|
|
Być może to prawda, ale mam nadzieję, że jest ktoś, kto będzie mógł na te pytanie odpowiedzieć.
|
|
Mało kumaci - patrzcie na znaki! Nie jeździjcie na pamięć! Bardziej kumaci - nie rozpędzajcie się tam zbytnio. Wczoraj też tamtędy pomykałem i widziałem 2 samochody jadące starą nitką pod prąd. Taka mała uwaga z mojej strony w związku z tematem.
|
|
Zgadzam się. Kierowcy nie powinni jeździć na pamięć, ale nie chodzi w tym temacie o to czy jeżdżą lecz o to czy będą robić jeszcze w tym roku drugą nitkę.
|
|
Mają jeszcze rok na dokończenie, więc wątpie, żeby zaczynali drugą nitkę jeszcze w tym roku.
|
|
Jeśli jest nowa otwarta i stara to pewnie w przyszłym roku a jeśli zagrodzona jest stara to pewnie przez zimę coś będą skubać bo i tak długo im idzie robienie tych ulic ...
|
|
Stara jest teraz częściowo zagrodzona. Będą teraz ją robić tak po kawałku czy zagrodzą ją do końca?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |