Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biały duży pies |
Dzisiaj na ulicy rycerskiej spotkałem psa, był duży,biały, nie miał obroży, był bardzo przyjazny, głaskałem go przez pół godziny ani razu nie zaszczekał na inne psy i ludzi, później szedł za mną na ulicę Kazańską, dałem mu jeść, 15 minut temu wróciłem do domu ( Kazańska 7), przez jakiś czas jeszcze leżał pod klatką, przed chwilą pobiegł do innych ludzi i straciłem go z oczu, jakby ktoś go szukał to powinien być w tej chwili w okolicach kazańskiej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biały duży pies |
Wrócił pod klatkę, leży pod drzwiami.
|
|
Widziałem go koło 14 na skrzyżowaniu przy Blaszaku. Żeby był mniejszy to pewnie przerobiliby go na kotlety a tak każdy się zatrzymywał :)
|
|
Ciebie powinni przerobić na mielone...
|
|
Byłbym niesmaczny
|
|
Czy możesz wstawic zdjecie tego psa? Wczoraj na por.łagody widzialam kobiete, ktora spacerowala z duzym psem,miał białą puszytą sierśc, troche do owczarka podobny pies napewno rasowy.
|
|
http://www.humorpage.pl/obrazki/b/319_bialy_duzy_pies_siedzacy_jak_czlowiek.jpg Bardzo podobny do tego, może bardziej biszkoptowa sierść, ma na grzbiecie ciemną łatę.
|
|
Jednak to nie jest ten pies o którym myślałam. Tamten był cały biały z długą puszystą sierścią. Także mam nadzieję, że znajdzie się właściciel.
|
|
Idę do niego na dół kontakt pod nr. 883314584
|
|
Wygląda na to że pies poleciał w dalszą drogę, nie ma go już pod moją klatką, właściciel albo nie ma dostępu do tego forum, albo nie interesuje się pupilem,a szkoda bo na prawdę fajny zwierzak.
|
|
wiem o którego ci chodzi, zrobił sobie tymczasową bazę przy śmietniku obok mojego bloku ,jakoś ostatnie dni coś go nie widać szkoda bo fajny psiak
|
|
Szkoda żeby takiemu fajnemu pieskowi coś się stało...
|
|
mam nadzieję, ze zajmiesz się dobrze pieskiem Podossia
|
|
|
|
Spotkaliśmy go na polach za blokami na Kazańskiej , wrócił z nami do domu.
|
|
To dobrze, że go zabraliście..
|
|
Przygarnęłaś go ?
|