poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prowokują, czy nie?

..."Kontrowersyjny pogląd na temat gwałtów na stronie portalu czasbialegostoku.pl prezentuje białostocki seksuolog i ginekolog, doktor Krzysztof Boćkowski, który uważa, że kobiety często same doprowadzają mężczyzn do tych sytuacji. Jego słowa spotkały się z wyraźną krytyką w sieci, ale i wśród ekspertów. - Tego typu wygłaszane poglądy, jak pana doktora, brzmią jak usprawiedliwienie dla gwałcicieli - mówi w rozmowie z Onetem psycholog dr Aleksandra Sarna z katowickiego wydziału SWPS."...

http://wiadomosci.onet.pl/bialystok/kobiety-prowokuja-do-gwaltu-to-usprawiedliwienie-dla-gwalcicieli/kx613

Takos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prowokują, czy nie?

na 100% chcą być postrzegane jako sexi,kobieta lubi widzieć,że facet jej pożąda,czyni wszystko by tak było,ale czy jest to prowokowanie?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Oczywiście, ze prowokują. Każda kobieta z odsłoniętym ryjem aż prosi się o gwałt:
http://www.nacjonalista.pl/2013/10/30/antyrasistka-zgwalcona-przez-nielegalnego-imigranta-po-antyrasistowskim-festiwalu/
chociaż oczywiście cieszymy się, że są tak wspaniałe kobiety, któe zrobią wszystko aby kozojebcy czuli się komfortowo

Nic nie usprawiedliwia gwałtu i wszelkich innych przestępstw.

ale z ciebie faszysta i islamofob!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111

Kiedy islamista dopuszcza się gwałtu to nie jest gwałt, tylko nieporozumienie na tle kulturowym.

Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla gwałtu. Żadnego. Na nikim, na kobiecie, mężczyźnie ani dziecku.

Nawet jeśli kobieta chce się podobać to nie uprawnia nikogo do naruszenia granicy miedzy zainteresowaniem, a przestępstwem i zbrodnią. Gdy ktoś mówi NIE to oznacza NIE, nic więcej. Należy pamiętać o nienaruszalności fizycznej drugiej osoby niezależnie od tego jak jest ubrana i czy jest ubrana. Bo to że ktoś chodzi nago po ulicy nie oznacza, że trzeba go krzywdzić.

Taaaa... oni zawsze się usprawiedliwią. Chore.

Uważajcie z takimi ksenofobicznymi wypowiedziami, bo:

Lepiej napisać:
Mają prawo do swojej tradycji a nam nic do tego! Niech się czują jak u siebie w domu.
Mnie raczej nie zgwałcą (hehe).

Explorer
z dużym akcentem na te "raczej"(hehe)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

a ruchajta sie do woli, seks to zdrowie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org