Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYJAZD NA MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 11.11.2013! |
Łomżyński Klub Myśli Patriotycznej organizuje wyjazd do Warszawy na Marsz Niepodległości 2013. Chętnych zapraszamy na zapisy od poniedziałku do czwartku (4-7 listopada) w Centrum Katolickim od godziny 18:00 do 19:00. Zapisać się będzie można także w poniedziałek (4 listopada) na Starym Dworcu w godzinach 19:00 – 19:30 a także już jutro 30 listopada o 17.30, podczas organizowanego przez ŁKMP zapalenia zniczy na starym cmentarzu dla Bohaterów którzy gotowi byli oddać życie za Ojczyznę. Ze względu na charakter wyjazdu wymagany będzie numer PESEL oraz numer telefonu komórkowego, zaś od osób niepełnoletnich wymagamy zgody opiekuna (odpowiednie formularze będziemy udostępniali w trakcie zapisów). Koszt wyjazdu wynosi 30zł. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=387676941362994&set=a.279050558892300.66993.278208375643185&type=1&theater
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYJAZD NA MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 11.11.2013! |
he nieletnich lepiej nie ciągać bo tam różnie bywa :)
|
|
I oczywiście osoby nieletnie mogą jechać tylko z pełnoletnim opiekunem za zgodą rodziców.
|
|
|
Do "lokalny patriota": Jeśli jesteś patriotą lokalnym, to na pewno coś zrobiłeś już dla Łomży i społeczności lokalnej. Czy mógłbyś przedstawić nam coś ze swoich osiągnięć. Z góry dziękuję.
|
|
Zachęcam do zapoznania się z dotychczasowym dorobkiem Łomżyńskiego Klubu Myśli Patriotycznej. https://www.facebook.com/LomzynskiKMP Do tego włączenie się do akcji Kibice Dzieciom i innego rodzaju pomoc potrzebującym, chociażby po akcji oddawania krwi 1 września, kiedy słodycze przekazane zostały dla potrzebujących rodzin, dbanie o groby Bohaterów i wiele różnych akcji, na naszym profilu na facebooku wszystko znajdziesz. Pozdrawiam :)
|
|
Zapraszamy do wzięcia udziału w Łomżyńskich obchodach Święta Niepodległości, które organizuje ŁKMP. 7 listopada - Wieczór Patriotyczny związany z odzyskaniem przez Polskę Niepodległości 10 listopada - "Oddaj Krew za Niepodległość" - pierwszy dzień akcji 11 listopada - Marsz Niepodległości w Warszawie - wyjazd organizowany przez ŁKMP 12 listopada - "Oddaj Krew za Niepodległość" - drugi dzień akcji https://www.facebook.com/events/215997971907456/
|
|
i było jak zawsze...
|
|
Jesteśmy dziwnym narodem - zaakceptowaliśmy fakt, że raz do roku banda upośledzonych kretynów z Matką Boską i godłem Polski na koszulach oraz "kurwami" na ustach szantażuje i zastrasza ponadmilionowe miasto Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,76842,14938886,Jestes__Marszu_Niepodleglosci__jak_wrzod_na_tylku_.html#TRNajCzytSST#ixzz2kG0Hsnc2
|
|
A ,,Lokalni Patrioci" po Marszu ani słowa nie piszą :):) A tak zapewniali że będzie spokojnie :):)
|
|
Autor: A-Z (---.lomza.mm.pl) Data: 05-11-13 15:19 Maruda tu nie chodzi o zadymę. Moim prywatnym zdaniem Święto Niepodległości powinno łączyć wszystkich polaków, którzy chcą w prosty sposób wyrazić swój patriotyzm. Warszawa jako Stolica jest dobrym miejscem spotkania ludzi którzy połączeni w miłości do Ojczyzny i chęci wyrażenia swojej polskości chcą przejść we wspólnym Marszu. Owszem, taki marsz można zrobić oddzielnie w każdym mieście tylko po co? Czy tu nie chodzi o jedność ? Osobiście byłem na każdym dotychczasowym Marszu i wiem, że tegoroczny BEZ UDZIAŁU POLICJI przebiegnie na pewno sprawniej. Wystarczy spojrzeć na prowokację Policjantów sprzed roku i wyciągnąć własne wnioski ... Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!! //////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A w tym roku kto was sprowokował ?? Bo chyba nie policja :):):)
|
|
Autor: DFX (---.play-internet.pl) Data: 05-11-13 15:22 A-Z - 100% racji. Miejmy nadzieję że POlicja tym razem pozwoli nam w spokoju świętować Niepodległość. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Pozwoliła wam spokojnie świętować :):):) Czy wy kuźva durnie wiecie na czym polega ŚWIĘTOWANIE ?
|
|
Autor: A-Z (---.lomza.mm.pl) Data: 06-11-13 10:22 Ja jestem zdania, że po co się dzielić jak można się połączyć w jednym wspólnym Marszu. Co do tych od kominiarek szczerze ciężko mi w to uwierzyć nawet. Z kim oni w ogóle chcieliby się "napie***c" ? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!! ///////////////////////////////////////////////////////////////////// Ano chcieli i mieli jak widzisz z kim się napier..lać :):):)
|
|
wszechwiedzący maruda przed monitorem
|
|
Takie moje prawo Czesiu :):):)
|