poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyrwali torebkę

Wczoraj około godz. 19, na ul. Sikorskiego na wysokości targowicy dwaj młodzi złodzieje wyrwali mi torebkę. Uciekli.

APEL:
Jeśli ktoś znajdzie czarną wyrzuconą damską torebkę, niech zgłosi lub zaniesie na Policję - w torebce były okulary, które złodziejom się nie przydadzą, a dla mnie są niezbędne. No i drogie (znaczna wada wzroku)!!!

Proszę o pomoc w tym względzie. Mogła być wyrzucona w okolicy zdarzenia - tory kolejowe, budy na targowicy, składy opałowe, etc...

Przy okazji - uważajcie - specyfika tego terenu sprzyja takim napaściom - ciemno i jest gdzie uciekać z łupem!!! Omijajcie łukiem po zmierzchu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyrwali torebkę

wniosek w jednej kieszeni nosić nóż :)

---------------------------------------------

Prawda, kawałek żelaza przy sobie to przydatna rzecz.

albo scyzoryk, lub gaz pieprzowy?

Lepiej mieć gaz pieprzowy albo najzwyczajniej w świecie zainwestować w kurs samoobrony albo trening sztuki walki ;)

Spróbuj złodzieja gazem to z kryminału nie wyjdziesz. Tacy są przecież pod ochroną. Dzięki nim ilu ludzi ma pracę? Straz miejska, policja. sądy adwokaci itd itp.

bomby w torebkach nosić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org