Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salaw Weselna Perła |
Witam Proszę o opinie na temat tej sali, jakie są wasze odczucia po weselu na tej sali. Wiem ze są już opinie o tej sali, ale z przed roku dwóch, proszę o świeższe. Dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salaw Weselna Perła |
Sala ładna ale na weselu dosłownie puste stoly,także odradzam,właściciel nie sympatyczny ,gdy przychodzi do zapłaty zamiast opuscic końcówke to jeszcze oszuka,nie polecam Yo_ziomus
|
|
ja też odradzam, jest wiele innych sal i uwierz mi że dużo ładniejszych
|
|
A jak on ma być sympatyczny? Popytaj ,co robił w poprzednim systemie,to wiele tłumaczy. Kokosz
|
|
z miesiąc temu rozmawialem to z rozomowy było ok,miły, powiedział co i jak
|
|
fajnie było i jakoś tak ładnie wyliczyli wszystko w trakcie, że na koniec nic nie zostało na stołach ( czy też zapleczu) , no może tylko poza schowanym w kącie za drzwiami, całym, nienaruszonym sękaczem , drobnostka .... tylko po co na koniec zlewali napoje- te otwarte ,( bynajmniej nie do zlewu) przecież nikt tego nie zamierzał zabierać ze sobą, no może w niedzielę mieli jakąś imprezę? ......................
|
|
Byłam tam na weselu dwa razy to taka sobie ta sala mała, ciasno a jedzenie takie sobie- nikt z moich znajomych za bardzo nie chwalił. Nie ma tu u nas fajnej sali za bardzo, jeśli mogę ci też NIE polecić to Jedrusiowa Zagroda TEŻ NIE BARDZO. Para młoda dziwnie siedzi z boku, drzwi są od razu na zewnątrz przez to jest tam zimno i wieje. Jedzenie takie tam. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
ja tam polecam Concordię ;)
|
|
jedzenie zarąbiste, sala duża, klimatyzacja, nowoczesne oświetlenie, miła obsługa - najbliższy termin zapewne na za 2 lata. (jeżeli chodzi o porę letnią)
|
|
Ja też pochwalę Perłę - miałam tam wesele rok temu, bez zastrzeżeń, zostało dużo jedzenia, dobre jedzenie. Goście też zadowoleni - nawet planują tam już swoje wesele :) ale wszystko kwestia gustu :)
|
|
a jak w concordi na poznańskiej, jakie ceny
|
|
Ja te odradzam, poszukaj czegoś innego.
|
|
A ja polecam
|
|
Czytam i tak patrze, że pomyliłam sale Perłe z inna, bo Perła jest tam gdzie była kiedyś Korona tak? byłam tam na imprezie to polecam Perłę jedzienie dobre i sala ładna :) Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
PERŁA to dawna KORONA al. marsz. Piłsudskiego 127 ( Korona. Restauracja. Grzegorczyk D., Wiszowaty A.) ??? obecny właściciel: p. Wiesław S. ma siłę przebicia, i w/w przypadku ma rację , pomówienia bez podstaw? .. a co będzie jak jest kilku świadków? NIE MÓWIĘ O TEJ KONKRETNEJ IMPREZIE !( ws " robcia") ... tu i teraz , pan młody, jego szwagier , rodzina ? wesele ...sierpień 2013r.. jeden głos kobiety ( to raczej chyba nie właścicielka - chyba ?, sympatyczna pani , która przypadkiem była na zakończenie imprezy i władczym głosem porządkowała pana młodego )- przeciw ...??? MOŻE p Wiesław S. wypowie się na w/w temat ? ................................ a ja to mam gdzieś, Panie, Wiesiu nie bądż taki drobiazgowy, bo się sam ośmieszasz! ....................................... Jak pana obraziłem, - DO PROKURATORA po moje IP, Policja mnie ujawni , dostawca internetu może/ nie musi ujawnić danych ( nie zagraża to bezpieczeństwu Państwa i i nie stwarza zagrożenia publicznego ) GIODO ! ................................ PS: koszty sądowe, związane z " imprezą" ???? utraconych korzyści majątkowych przez " parę młodych" , legalnie pracujących w UE , raczej będą dla pana obciążeniem, itp itd.. .................................... TU i w TYM przypadku ,p. Wiesiu ośmieszyłeś swój lokal ! ................................... KTO i KIEDY zabroni mi wolności słowa? NIKT NIKOGO tu nie pomawiał i NIE obrażał , hahahaha..hehehehe.. .............................. Łomża boi się tzw mocnych ludzi, ja sobie mogę pozwolić by być wolnym człowiekiem, mam to gdzieś .. hahahaha..heehehe.. Przeproś i... nigdy więcej ... POZWIESZ MNIE? HAHAHA...
|
|
ROBERT CIURZAK? ... przeprasza p. Wiesława Stelmachowskiego za pomówienia i za info w dn 14 lipca 2013r, oświadcza , że informacje rozpowszechniane w dn 14lipca 2013r pod nickiem " robciu" na forum internetowym 4lomza, na temat rzekomego oszukania jego oraz braku należytych warunków higieniczno-sanitarnych w prowadzonym przez pana Wiesława Stelmachowskiego w lokalu restauracji/sali bankietowej " Perła" w Łomży przy Alei Piłsudskiego 127 są nieprawdziwe - są nieprawdziwe o zostały podane w celu skomprowitowania i podważenia dobrego imienia pana Wiesława Stelmachowskiego jako przedsiębiorcy działającego w branży gastronomicznej - wśród jego klientów Robert Ciurzak wyraża ubolewanie z powodu zaistniałej sytuacji, przeprasza pana Wiesława Stelmachowskiego za powyższe działanie i zapewnia, że zaniecha w przyszłości tego rodzaju bezprawnych działań. -- sorry, mogą być drobne literówki .. .......................... BRUDNA SPRAWA ! nie godzi się!
|
|
NIE REWELACJA ZARCIE DNO POLECAM GRACJE KUPISKI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |