Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
będziemy mieli niebawem powazny problem |
W ciągu półtora roku Polska odmówiła wjazdu 52 tys. osób ze Wschodu - to nienotowany dotychczas rekord - wynika z danych Straży Granicznej. Chodzi głównie o Rosjan narodowości czeczeńskiej, ale też Ukraińców, Bułgarów, Gruzinów. - Tysiące obcokrajowców zawracanych jest spod wschodniej granicy przede wszystkim z powodu braku wizy lub dokumentu pobytowego dla państw strefy Schengen. Często przedstawiają fikcyjne zaproszenie polskiej firmy lub nie posiadają pieniędzy na pobyt w kraju .Falą emigrantów ze Wschodu prócz Straży Granicznej zalany jest również Urząd do spraw Cudzoziemców, który do połowy października przyjął ponad 14 tys. wniosków o status uchodźcy. - To znaczy, że jest ich dwa razy więcej niż rok wcześniej. Jest to historyczny rekord, z czego niemal 83 proc. to obywatele Rosji narodowości czeczeńskiej. Co ważne, Polska nie odczuwa w tej chwili napływu imigrantów z Syrii w takim stopniu jak inne kraje UE. Ten problem mają np. Bułgarzy, do których wyemigrowało tysiące Syryjczyków. Emigracja ma przede wszystkim charakter zarobkowy. lelumel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: będziemy mieli niebawem powazny problem |
jak to Polska nie odczuwa? ja odczuwam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://www.racjonalista.pl/kk.php?s=9376&PHPSESSID=64hekho2p43b3amj1abvvu5g62 szczegolnie islamofile powinni to sobie poczytać
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=BszSi9UZlH0 a tu się bawią z okazji ślubu. Jak widać i bez pracy można użądzić huczne weselicho
|
|
|
|
Nie ma paniki- socjal mamy słaby więc pojadą dalej na zachód ;)
|
|
Oby unia nie nakazała Polsce zwiększenia socjalu. Głupio byłoby pracować za 1500 gdy taki Czeczen z trzema grubymi żonami i stadem dzieci zgraniałby 5000.
|
|
muśliny do domu! hahahaha..hehehehe..
|
|
Ogólnie to można się martwić, bo wiele krajów wokół nas ma już z nimi problem. Jak całkiem 'zaleją' Europę to będzie trzeba walczyć.
|
|
|
Wtedy Kamisiu to już może być za późno. Lepiej w ogóle nie dopuścić do sytuacji jak na obrazku.
|
|
|
|
Autor: Explorer (---.mysfs.de) //////////////////////////////////////////////// To ty już nie jesteś fazap?? A tak prężnie działaliście do niedawna i tak dużo was było:) :)
|
|
Explorer, masz jakąś obsesję czy co, że nadajesz tak " bohatersko" i z takim zacietrzewieniem na emigrantów? hahahaha..hehehehe... o fazapie to my już wiemy, że to dno! może teraz i coś Fundacji “Ocalenie”napisz
|
|
POWAZNY PROBLEM TO TACALA POLSKA PIS I KOSCIOL PEDOFILSKI TAKZE PATRYJOCI TO JEST PROBLEM DNO IWODOROSTY OT CALA POLSKA
|
|
NA FORUM DZIECI I SMIECIE OJCOW PISOWSKICH LUB DZIECI KSIEZY PEDOFILI OT CALA WIES PATOLOGIA LOMZYNSKA WALA MNIE WASZE WPISY DNO LOMZYNSKIE
|
|
TO CO WPISUJECIE TO WISI MI TO JESTEM DALEKO OD WSI LOMZA I WASZEOPINIE WISZA MI JAGA GORA
|
|
Czym innym jest emigracja czym innym uchodźstwo, pamiętajmy o tym.
|
|
Nie chodzi jak to nazwiesz - tam gdzie uchodźcy dostają wszystko za darmo - zasiłki, mieszkania itd będzie problem. Co innego jak są to ludzie chcący żyć uczciwie - otwierający biznesy, szukający pracy. Polacy są właśnie takimi wygnańcami szukającymi roboty. Muzułmanie chcą wyłudzać zasiłki i podporządkować sobie innych.
|
|
Polska jak zwykle stolicą ksenofobii. Może cofniemy się do czasów III Rzeszy Niemieckiej? Najlepsze w tym wszystkim jest to, że zapewne 90% ludzi, który niepochlebnie wypowiadają się o przedstawicielach innych religii, często nie pojęcia o ich tradycji i funkcjonowaniu. Najlepiej wyzywać porządnych ludzi od ciapatychu i kebabów. Sam mam kilku znajomych wyznania islamskiego i zachowują się Oni jak normalni zwykli ludzie. Nie każdy Ahmed to terrorysta. Jednak oczywiście zdarzają się fanatycy, ale przecież My katolicy też nie jesteśmy święci. Przypomnijmy sobie kto parę wieków temu ganiał po dżungli Indian z ameryki południowej? Arabowie?! Nie, My wspaniali niezłomni chrześcijanie. Polecam więc chwilę refleksji moi drodzy.
|
|
Autor: Explorer (---.bu.edu) Nie chodzi jak to nazwiesz - tam gdzie uchodźcy dostają wszystko za darmo - zasiłki, mieszkania itd będzie problem. Co innego jak są to ludzie chcący żyć uczciwie - otwierający biznesy, szukający pracy. Re: Instanbul Kebab mazowiecka Autor: Explorer (---.anonymizer.ccc.de) Data: 23-10-13 21:52 Kupując kebaba - osiedlasz araba. ............................. nie lubię kebabów , ale ten to chyba chce żyć uczciwie - otwiera biznesy i ma pracę ? ... a jest to tylko jeden z niewielu przykładów twojego zakłamania - podtekst jest zrozumiały..
|
|
Jaki podtekst. Zadnych podtekstów nie ma. Nie mam nic przeciwko Arabom, któzy by tu kebaby otwierali. Ja tego nie jadam, ale jak komuś smakuje - niech żre. Jeśli byłoby u nas tylko tylu szmato-głowych co kababowni to nie byłoby żadnego problemu. Na zachodzie to nie kebabiarze podpalają samochody, ale ich dzieci. Dlatego tolerowałbym kilka budek z kebabami na zasadzie - przez kilka lat posmażą kebaby i wrócą do siebie kozy ruchać. W żadnym wypadku nie powinni sie tutaj na stałe osiedlać. Już rozumiesz mój punk widzenia?
|
|
peatrulu czemu sadzisz, ze jak kogoś ganiałem? "Nie, My wspaniali niezłomni chrześcijanie." a czy saa to fanatycy, czy zwykli przeciętni wyznawcy allaha? sam se odpowiedz na to pytanie: http://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU#t=43 to jest konferencja zwyczajnych szaraczków żyjących na zasiłkach w norwegi - mówią o tym że ideały tzw ekstremistów są ideałami każdego muzułmana. Polska wersja gdzieś była, ale szybko to usuwają jako niepoprawne politycznie
|
|
no i napisz egzorcysto czy ten kebabowiec też twoim zdaniem żył uczciwie? http://www.fakt.pl/Zrobili-z-niej-kebab,artykuly,55185,1.html
|
|
Explorer, a to oficjalne stanowisko fazapu? NO TO TERAZ SPROSTOWAŁEŚ - mam rozumieć, że lubisz arabów i innych uchodżców ?
|
|
Ani lubie ani nie lubię. Jak zasłużą to może i polubię, chociaż nie znam żadnego na tyle, żeby "lubić". Tobie jak dziecku trzeba tłumaczyć. Jak ci szczur przyjdzie do piwnicy i uwije sobie gniado w twoim zbożu, drugi cię w nogę ugryzie - to będziesz sie zastanawiał czy ich lubisz czy nie? Po prostu weźmiesz miotłę i pogonisz ze swojej piwnicy - prawda? A jak zauważysz co się dzieje u twojego sąsiada - gdzie szczury opanowały już całe piętro, zeżarły cudze zapasy na zimę, pogryzły psa i zgwałciły trzy córki sąsiada twojego - to będziesz się zastanawiał, czy multikulturowość w gospodarce jest fajna, czy postawisz szlaban dla szczurów? Owszem szczury mogą być miłe i sympatyczne - potrafią się łasić i szczegulnie młode kobiety lubią sobie takiego szczurka mieć. Jednak szczury w całej masie są zagrożeniem, mimo ze ty może masz w klatce jednego szczura i bardzo go lubisz. Jeden szczur to egzotyczna ciekawostka zgraja głodnych szczurów to poważny problem
|
|
Wszyscy jesteście chorzy. Może więc zagazujmy tych wszystkich strasznych arabusów?
|
|
trzeba przyznać , że inteligentnym szczurem jesteś, jak piskorz się wijesz, tora i innych takich używasz, dla ukrycia swojej tożsamości , czego się boisz i wstydzisz? " szczury opanowały już całe piętro, zeżarły Ci zapasy na zimę, pogryzły psa i zgwałciły trzy córki sąsiada twojego" HAHAHAHA..HEHEHEHE.. NAPISZ ODWAŻNIE CO SADZISZ O " muślinach" , wszak z za monitora to fazap jest mocny ! zobacz teraz i tu : https://pl-pl.facebook.com/FundacjaOcalenie nie wiesz i się nie dowiesz, no ale czego po tobie można się spodzjewiać ?
|
|
Ktoś cie powinien nauczyć kultury. Wy lewacy z nieumiejetnosci dyskusji jedynie obrazacie innych. A co sądzę o tych twoich "muślinach"? Uważam, że to niebezpieczne darmozjady. Czy do tego trzeba jakiejś odwagi? Chyba nie - większość ludzi tak o nich myśli. A co sądzę o tej twojej fundacyjce ? grupa biznesmenów i cwaniaków - znaleźli dobry sposób na zarabianie grubej kasiory. Ty myslisz, że o co im chodzi? Wszystko co robią nastawione jest na ciągnięcie kasy! I czego niby nie wiem i się nie dowiem? I to ty się wijesz jak możesz, żeby na moje pytania nie odpowiedzieć, odwracasz kota (szczura?) ogonem i zmieniasz temat. Czemu nie masz odwagi odnieść się do pytań, które wyżej zadałem?
|
|
|
http://www.wprost.pl/ar/424737/Obywatel-Szwecji-uczyl-dzieci-ze-smierc-za-Allaha-ma-byc-ich-celem/ czy jest jeszcze ratunek dla szwecji?
|
|
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/1041939,ormianin-podcial-gardlo-lodzianinowi-bo-ten-zwrocil-mu-uwage,id,t.html?cookie=1 polelum mozesz powiedzeC A NIE MOWILEM????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |