Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ORTODONTA |
WITAM! Szukam taniego i dobrego ortodonty godnego polecenia. Bardzo proszę o pomoc. Interesuje mnie również ile kosztują wizyty itd. (ile pierwsza i kolejne)pzdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ORTODONTA |
ja nie podam ci konkretnie imienia i nazwiska, ale poszukaj opinii w internecie , wizyty kosztują ok 100 zł
|
|
Pani Gołoszewska przyjmuje na Niemcewicza za bankiem PKO tel.862190038 Polecam robiłam u niej aparat i jestem bardzo zadowolona wizyta 100 zl Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
a cena aparatu?
|
|
zadzwoń się teraz spytaj ja z 4 lata temu płaciłam 2.800 zl na górę i dół. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Leczyłaś się u niej a nawet nie wiesz jak się nazywa, Gocłowska a nie Goloszewska debilko
|
|
perelka125 Pomyliłam się tępa idiotko Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Novadent na Pana Tadeusza ekolistek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |