Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie jest strona Łks |
Dzisia chcialem wejsc na strone www.lks.4lomza.pl i zobaczyc cos ciekawego o naszym zespole (najlepsza strona o Łksie) a jej nie ma:/ Czy zostal zmieniony jej adres??? Prosze jesli zostal zmieniony o podanie jego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie jest strona Łks |
Przez ok 2-3 tygodnie strony niestety nie bedzie. Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Przydaloby sie zeby jakaś informacje napisali typu 'Under construcion" , bo ja tez wczoraj sie zdziwiłem że ta strona jest nieczynna.
|
|
Jeśli ktoś chce pomoc finansowo to jutro (niedziela) o 16:00 niech przyjdzie na Stary Dworzec. Potrzeba nam 150 zł na serwer. Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
ehh... mam nadzieje ze szybko nazbieracie..
|
|
Też dopiero byłem i patrze, że nie ma stronki. Ja bym sie spytał forumowiczów. Może numer konta?? :> ...
|
|
skoro kibice podczas przerwy meczu zbierają na oprawę kolejnego spotkania to może najbiższa zbiórka powinna być poświęcona na zebranie środków, które przeznaczone byłyby na cel stronki ? Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
Szkoda, że przez te kilka ostatnich kolejek ta, niewątpliwie najlepsza strona o Łomżyńskim Klubie Sporotwym, nie będzie funkcjonować. Myślę, aby wszelkie komentarze dotyczące ostatnich meczów ŁKS-u w trzeciej lidze, do momentu reaktywacji strony www.lkslomza.9x.pl (vel www.lks.4lomza.pl) umieszczać w tym temacie na 4lomza. Niech każdy swoimi kanałami poda tą informację do wszystkich kibiców. A oto mecze, które pozostały do rozegrania naszym piłkarzom: Górnik Łęczyca - ŁKS Łomża sobota 27 maja, godz. 17:00 ŁKS Łomża - Unia Skierniewice środa 31 maja, godz. 17:00 MG MZKS Kozienice - ŁKS Łomża sobota 3 czerwca, godz. 16:00 No i oczywiście dzisiejszy, bardzo trudny mecz z czwartą w tabeli Stalą w Głownie. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
Zebraliśmy dziś 83 zł. Podziękowania dla wszystkich którzy nas wsparli, a zwłaszcza dla Pana który przekazał nam 50 zł. Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Zebraliśmy dziś 83 zł. Podziękowania dla wszystkich którzy nas wsparli, a zwłaszcza dla Pana który przekazał nam 50 zł. Jutro może strona będzie już działać. Za 2 tygodnie trzeba wpłacić 2 ratę. Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |