Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szanowna Pani z punto na BKL... |
Ciekawy jestem co bedzie jak sie Pani maż dowie ze dupczy sie Pani po lasach ...Nastepnym razem wjedzcie głebiej w ten las.... albo zmiencie miejscówke...Ta uważam za spalona ... Pozdrowienia dla przyjaciela WWL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szanowna Pani z punto na BKL... |
co sie wsciekasz- grzyby sa , nie wolno zbierac?;)))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
nie no mi to rybka tylko chce ja uświadomić ze miejscówka spalona widać ich z daleka ....;-)
|
|
a teraz co druga żona w Kolnie posiadająca punto wp.... dostanie od męża ;)
|
|
O rety :))))))) tego to na forum chyba jeszcze nie było :)))))))))))))))
|
|
oj tam zaraz dostanie BKL to nie tylko same Kolno.... żeby nie zdradzić do końca nie napisałem jakie pusto model ani kolor ani tez nr rej ... Może źle nie będzie :-)
|
|
BKL Kolno - wszystko wolno :)
|
|
hahaha no to ładnie któraś się zabawiła, a mówią że facet to świnia... "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
a moze to z mezem ? ![]()
|
|
... a może ona nie ma męża?
|
|
a może ona woli jak ją się widzi?:)
|
|
Szczerze to co to cię obchodzi przecież to tej dziewczyny sprawa jest. Chłóp jak się zatrzymuje do tych brudasów co przy ulicy stoją (tirówek) to nie widzi w tym nic złego a jak kobieta może z mężem może a może z swoim chłopakiem się zabawia w samochodzie to już na forum opisują no żałosne Trzeba się swoim życie zająć a nie cudzym. Jak się wejdzie na forum i poczyta te głupie tematy co nikogo nie interesują tak naprawdę to śmiać się chcę. Ps. Lubisz obserwować to może jedż na drogę na warszawę tam ponagrywaj tych co się zatrzymują i wrzuć na youtube będzie przynajmiej z czego się pośmiać. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
po prostu zazdrosc tez pewnie by tak chcial
|
|
wiesz zaraz wyjdzie że to była Twoja żona:)
|
|
bo być może już nie może :DDDD
|
|
no to się narobiło, ale pewnie każdy z nas też by wykorzystał taką okazję jakby się przydarzyła.
|
|
a co to za okazja? wiadomo, że najtańszy towar najlepiej schodzi ale nie każdy jest takim imbecylem żeby z niej korzystać, bez urazy "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
easyenglish chyba źle odebrałeś intencje ,zapewne chodziło o to że gdybyś jechał ze swoją lubą i nagle naszła by ją na Ciebie chrapka to też byś nie skorzystał bo wtedy byłbyś imbecylem?.
|
|
Każdemu wolno robić to co chce ,gorzej jak to w bardzo ruchliwym miejscu było i całym rodzinami chodzą na grzyby i muszą widzieć to co się tam w środku dzieje xD
|
|
hahahahah ale temat.
|
|
taka sytuacja to już inna sprawa ale ciężko określić co ktoś miał na myśli, jeśli tak to sorry "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
easyenglish czytaj ze zrozumieniem chłopcze, nikt tu nie pisał , że owa pani to zwykła tirówka, a ty od razu już ją sklasyfikowałeś. Czyżbyś oceniał innych swoją miarą ?
|
|
No dokłasnie a może parze się zachciało po drodze i zjechali i tyle nie widzę w tym nic złego, Życie poprostu. Przecież to wszyscy ludzie robią nie ma co grać tu niewiniątka. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
ciekawe po co autor postu napisał 'pozdrowienia dla przyjaciela WWL' moze czas nauczyc się czytac ze zrozumieniem? "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
Autor postu to FRAJER. Sam chciałby ją stuknąć :)
|
|
A mówią, że kobiety to plotkary....a tu facet puszcza plotkę.
|
|
|
r: on804 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-10-13 14:56 no jednak stane w obronie! cholercia napewno chcial ostrzec , ze miejsce nie fartowne! a tych BKL to w Lomzy jak nasral!! wiec to moze byc wcale nie KOLNO.! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ho ho ho... Swedzila smierdziucha I chlop podrapal
|
|
ja kiedyś zimą jechałem z lasu, droga była odśniożona był przejadz tylko dla jednego samochodu, stała zielona taxi a na tylnym siedzeniu głowa sie pewnej Pani machała, nie mogłem przejechać więc trąbnałem Pan taksówkarz w locie spodnie zapinał troszke sie pośmiałem, a Pani ze 2 razy głowe wychyliła i spojrzała jak za nimi jechałem. pozdrawiam Pana i przepraszam ale nie mogłem ominąć!:) ;]
|
|
witam widzę ze temat się rozwiną widzę ze część osób tylko zrozumiała przesłanie do owej Pani .... Dla tych inteligentnych inaczej dowartościowujących się wpisami na forum niekoniecznie mądrymi (bo czytać ze zrozumieniem ich nie nauczona ...i siedzą w domu bez pracy ... mądrzą się na forum ....bo na rozmowie o prace nie potrafią wydukać ani jednego konstruktywnego zdania .....) przechodząc do sedna sprawy... Nie oceniam jej możne to i porządna kobieta nie jej wina ze ma dupę puszczalska ...Podpowiedziałem jej żeby zmieniła miejsce bo z daleka widać ich samochody ...A ze miejsce ruchliwe i co jak np maż będzie przejeżdżał ??? A jak wiemy świat jest mały... To tyle w temacie pozdrowienia dla czytających ze zrozumieniem ..... Drugich nie pozdrawiam bo i tak pewnie nie zrozumieją o co mi chodzi.))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |