Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabobon - czy wierzyć ! |
Zabobon - czy wierzyć ! - Dostałem do czarnego autka nr . rej. 46664
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabobon - czy wierzyć ! |
To trzeba sie cieszyc i jeszcze czarne nie kazdy ma takie szczescie Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
czterdzieści sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt cztery faktycznie strach...
|
|
Ale qżwa problem.
|
|
I może jeszcze Wołga? Strach się bać.
|
|
Z czerwonym krzyżem na dachu.
|
|
jaki tam zabobon ! będziesz jeździł jak szatan !!!
|
|
O co właściwie chodzi? Dostał człowiek do samochodu tablicę rejestracyjną z numerem pięciocyfrowym. Jak na razie nic wyjątkowego. Samochód ma kolor czarny - też się zdarza. O co więc chodzi tak naprawdę? Tak się cieszy, że musi o tym pisać na forum? Pewnie pierwszy samochód.
|
|
Autor: leda (---.adsl.inetia.pl) Data: 22-10-13 08:25 I może jeszcze Wołga? Strach się bać. -jesli jestes zainteresowana skad takie strachy polecam blog Kwietnia rise. Znikanie dzieci to jednak nie bajka. Ostatnio taki wypadek zdarzyl sie w Polsce na Pomorzu i nie caly rok temu -zatonal statek z dziecmi na morzu Kaspijskim lub Czarnym (glowy nie dam) ale dzieci we wraku nie bylo!W Polsce splonal dom dziecka -ale nawet kosteczki nie bylo w spalonym budynku- sprawa ucichla a dzieci rozplynely sie??? Dziwne ? chcialam tobie podac adres---znikl!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Dajcie spokój... Zabobony to wytwórnia chorej wyobraźni, ludzi o płytkim myśleniu.
|
|
jesli to zabobony to kliknijcie lebensborn , wunderwafe , eugenika ---czego sie obawiacie?Chora wyobraznia -ze zniknely dzieci z budynku i ze statku??? No,no malwinka - zabobony-to gdzie sa dzieci??? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ło matkoooooo !!!!!!!!!!!! 666 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz rejestrację jak diabli :):):)
|
|
Mlody coś kręcisz i tylko w części prawdę piszesz . Te tablice /o takin nr. /jeszcze dziś proponowano mi je - no chyba , że nie jest to BL......
|
|
długo się nie nią nie nacieszysz, bo ktoś ją ukradnie i powiesi sb na ścianie ---------------------------------------------
|
|
rzepicha A WIERZYSZ W TO????
|
|
Jesteś ZOBOWIĄZANY jeździć ostrożnie - żeby nie potwierdzić głupich przesądów :)
|
|
Liczba 666 nie jest żadną liczbą "magiczna", tylko wg Biblii jest liczbą Bestii. Stwierdzenie to pada w Apokalipsie wg św. Jana: "Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.”
|
|
ja to bym ją oddał i zażądał innej :). Mimo, że aż tak wierzący nie jestem, nie chciał bym jeździć na 666 :). ---------------------------------------------
|
|
Mama zawsze mówila , że we mnie jest djabeł wcielony -! Niech tak zostanie - szkoda kasy i czasu !
|
|
... nie wiem coś pokręciłem -albo ja w niego , albo on we mnie .
|
|
lepiej nie wierzyć
|
|
w każdym razie ......diabeł nie śpi;-)
|
|
: panda19833 nie wiem wierze czy nie??!! ale jestem tak dociekliwa , ze wyslucham i przeczytam a zwlaszcza osoby , ktore poddawano eksperymentom! KORONA Z GLOWY MI NIE SPADNIE. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ja bym oddał bo autem będzie miotało jak szatan. Już jeden miał taką rejestrację. Zerknij co się działo: http://www.youtube.com/watch?v=klwaZrDkrpg
|
|
wiara czyni cuda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |