Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca inter cars |
co sądzicie na temat pracy w tej firmie, raz w tygodniu dają ogłoszenie na kierowce, kogo oni szukają,-------------KUBICY?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca inter cars |
widocznie cos nie tak z ta firma jest ,moze kierownika trzeba zmienić.
|
|
słyszałem ze pracuje sie tam dzień albo dwa za friko i mają pracowników za fri
|
|
Autor: rozowe okulary (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 18-10-13 09:39 widocznie cos nie tak z ta firma jest ,moze kierownika trzeba zmienić. No właśnie ;P
|
|
Może szukają odpowiednich osob na odpowiednie stanowisko? w mojej firmie tez tak jest przychodzą ludzie do pracy którym nie zależy na pracy i tez wszyscy obwiniają kierownika bo kogo! ale to nie tylko on decyduje o zmianach w firmie jest caly zarząd i to oni wspólnie podejmują decyzje. dary x dary x
|
|
Jak wszędzie jest rotacja ludzie odchodzą- przychodzą wielkie rzeczy, ale fakt dobrać dziś zgrany zespól do pracy jest sztuką mimo takiego bezrobocia. Akurat firma o której piszecie jest chyba jedna z lepszych w Łomży jako pracodawca ?
|
|
pracowalam w tej firmie dajcie sie na spokuj nie polecam nie będe miala na, chleb a tam bym nie poszła,pieniązde byle jakie a wymagania zajebiste ijeszcze kapusie żę jezdzą za wolno, więcej stracisz niż zarobisz nie jeden tak skończył blue
|
|
Za wolno?!?! Ichnie "dostawczaki" , tak po prawdzie, nisko latają.... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
firma totalne dno niech każdy mocno się zastanowi zanim pójdzie tam pracować...
|
|
polowa pisze a nie pracowało nigdy :P
|
|
Najlepiej to by wam pasowało, chodzić do pracy , nic nie robić a kasy dostawać full :):):) Poprostu dobierają ludzi kompetentnych a nie przychodzących do roboty:):):)
|
|
Też coś słyszałem o tym, że bodajże pierwszy tydzień pracuje się bez umowy, "w celu sprawdzenia, czy Ty pasujesz do tej pracy i praca do Ciebie", ale porządna firma nawet na okres próbny daje umowę. To mnie właśnie dziwi, bo też uznałbym Inter Cars za porządną firmę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |