Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wolne w szkolach |
czy moze ktos wie czy napewno bedzie wolne w tym tygodniu co bedzie mianowicie chodzi mi o dni 25,26.05.2006. bo sie troche nie orientuje a mnie ktos oswieci:) tylko prosze bez postow typu: "no chyba beda wolne" "nie wiem czy beda" "nie lubie wolnych dni od szkoly" :) za odpowiednie posty dziekuje i pozdrawiam:))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wolne w szkolach |
mają być wolne od lekcji ale do szkoły podobno ma sie isć....tylko ciekawe kto pójdzie:P<lol> a sa wolne bo papiez przyjezdza...tyle ze on do Łomży nie przyjezdza....
|
|
Rada Ministrów pozwoliła na uczynienie Dnia Matki (26.05) dniem wolnym od zajęć lekcyjnych :) więc głowa do góry :]
|
|
oby było wolne :)
|
|
Będą wolni te dni ale nie w Łomży a w Łomży tumany muszą chodzić do szkoły żeby lepij pisać posty na Łomżyńskim forum. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
do szkoły! uczyć się smarkacze :)
|
|
no wlasnie wolni beda i napewno lepij beda pisac posty...czasami to mnie ludzie na tym forum rozbrajaja;]
|
|
podobno lekcje maja byc , tylko ze pokaza nam msze prowadzana przez papieza na 1-2 lekcjach. no wiec na pozostalych ma byc nauka ( takie przypuszczenia mam )
|
|
Nie wiem jak u was, ale u nas w budowlance piatek jest wolny :) Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
piatek ma byc wolny ale co z czwartkiem........?
|
|
czwartek dziemy do szkoly a w piatek to se mozemy pospac do kturej chcemy, dzis gadalem z nauczycielami wiec wiem ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
Giertych wydal rozporzadzenie że w piątek maja wolne wszystkie szkoly ktore mu podlegają. Jesli chodzi o szkoly wyzsze to napewno w Warszawie wszystkie szkoly maja wolne, ale z reszta to nie wiem. ministerstwo szkolnicta wyzszego nie wypowiedzialo sie na ten temat...
|
|
|
a jak w tym roku z końcem szkoły, kiedy zakończenie roku szkolnego?
|
|
My mamy wolne więc się cieszę :) I to nie ze względu na dzień matki, tylko na przyjazd papieża :) Koniec roku jest bodajże 23-go czerwca (piątek) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
czwartek - normalny dzien w szkole piatek - dzien wolny - tak podaje PAP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |