Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZNALEZIONO PIESKA |
Dziś po południu w okolicach placu Niepodległości znaleziono ślicznego małego pieska. Jest przeuroczy i lgnie do ludzi. Był bardzo brudny głodny i nie miałam sumienia zostawić go tak, dlatego też wzięłam go d domu, umyłam, nakarmiłam. Jest zadowolony, bawi się z moim, psem, ale niestety nie mogę go zatrzymać. Pomóżcie.. Niech go ktoś przygarnie. On potrzebuje pana, który go pokocha :( Wstawiam linki do 3 zdjęć. [img=http://www22.zippyshare.com/thumb/87785250/file.html] http://www71.zippyshare.com/v/32278837/file.html http://www61.zippyshare.com/v/77224140/file.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZNALEZIONO PIESKA |
Ale on śliczny, a Tobie chwała za wielkie serce ;) Niestety mój kundelek nie toleruje innych zwierząt w domu.. never give up!
|
|
Nie potrafię przejść obojętnie koło żadnego psa. To jest jeden z wielu przygarniętych przeze mnie któremu szukam domku.. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć jak najszybciej.. Bo na prawdę nie mogę go zachować :(
|
|
...jak tobie się on tak bardzo podoba to czemu chcesz się go pozbyć....? rudy błazen z druhem
|
|
Bo mam 5 psów, 3 kundelki i 2 owczarki niemieckie.. Inaczej bym z miłą chęcią go wzięła. Pomóżcie
|
|
...weż jeszcze tego, a wkrótce dorównasz Wioletcie Villas... rudy błazen z druhem
|
|
HYCLE I KASTRACJA !!! ludzie nie mają na chleb, a tu wielki rwetes t w sprawie psów , właścicielom i zwierzakom wszczepić chipy , tak jak w filmach SF , obroża na szyję i jak oddalisz się za daleko _ wielkie bum !!! urwanie łba - ... właścicielowi ........... jak psi kut.asie nie masz możliwości czy chęci opiekowania się czworonogiem, to nie bierz go sobie jako zabawkę na kilka dni np przy okazji świąt , prezent dla dziecka itp itd...
|
|
POMÓŻCIE !!! ZNAJDŹCIE MU DOM ! :(
|
|
...a nie wystarczy buda...? rudy błazen z druhem
|
|
sandra18 - załóż wydarzenie na fb o piesku, będzie łatwiej w Łomży kogoś znaleźć.
|
|
Wrzuciłam go tutaj. Udostępniajcie : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.166269906913541.1073741833.154254431448422&type=3
|
|
Piesek uciekł !!! Wyszedł ze mną na spacer przy ulicy Moniuszki i uciekł.. Wygladało to tak jakby poznał okolicę.. Może gdzies tam blisko mieszkał, lub jego pan tam z nim chodził, nie wiem :( Mam nadzieję, że nie stanie mu się nic złego i jest jednak czyjś i wróci do domku. Jeżeli jednak ktoś go tam znajdzie i pozna, że to on to może przygarnie go. Nie było szans go przywołać.. Nie chciał zostać.. Wiem jednak, że pobiegł czysty i najedzony :(
|
|
...a jednak pozbyłaś się go... rudy błazen z druhem
|
|
oj sandro ;(
|
|
Hm tego pieska nakarmiłam i napoilam dziś przed szkołą PWSIiP... daleko uciekł! Spał przed samym wejściem.. never give up!
|
|
Jest przesłodki, lgnie do ludzi, radosny.. i to chyba suczka? Jes jeszcze śliczniejsza niż na zdjęciu.. never give up!
|
|
Dziś głaskałam ją pod Marzeniem..
|
|
nie ma to jak wziąć do domu tymczasowego pieska i pozwolić, żeby uciekł ;] brawo never give up!
|
|
I co ....odnalazł się ?
|
|
Nie chciałam go na siłę ciagnąć.. Pisałam już, że wyglądało to tak jakby poznał swoja okolicę i pobiegł w stronę bloków.. Myślałam, że może jednak wróci do domu i że jest czyjś. Przykro mi, że tak sie stało.. Skoro go widzieliście to niech ktoś go weźmie bo ja na drugi dzień jeździłam po tamtej okolicy i go nigdzie nie widziałam.
|
|
Nie no w sumie Cię rozumiem. Ja psiaka bym chętnie przygarnęła, ale mój pies jest gotów rozszarpać każdego nowego domownika. Już raz przyprowadziłam do domu przybłędę, i niestety musiałam oddać :( Także nawet dom tymczasowy u mnie odpada niestety.. never give up!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |