Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
malowanie pasów w mgłę |
Witam Chciałem się podzielić moją refleksją. Mianowicie jadę sobie do domu przed chwilą czyli parę minut po 24. Mgła jest straszna, że praktycznie nic nie widać, jadę wojska polskiego koło sklepu Wyższej Szkoły Agrobiznesu, a tu nagle szlabany i co tylko tak jak na załączonym zdjęciu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ab7569e0110e328.html to jest pomysłowość... jeszcze, żeby jakieś światła dali ostrzegawcze na taką pogodę, ale niestety......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: malowanie pasów w mgłę |
Może mają postawić latarnię?
|
|
Masz dostosować się do warunków panujących na drodze. Oznaczenia są poprawne, a mgła... Raz jest raz nie ma. Nie przesadzaj...
|
|
trochę obawy na wyrost
|
|
panowie---latarnie jakies , odblaski migajace POWINNI BYC przedewszystkim dla bezpieczenstwa pracujacych!!!Kazdy z was jest madry przed kompem ale nie wie co jego spotka za godzine ! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Powiem tak. może i jest na wyrost ale naprawdę jadąc i te 40 można mieć kłopot. Postałem tam chwile i jeżdżą tam i tiry a takiego zatrzymać to problem. Poza tym to jest trasa wylotowa z Łomży. Trzeba wymijać to tylko i wyłącznie wjeżdżając na pas o przeciwnym kierunku. A jak jadą z tej góry z Ostrołęki to i 40km/h na pewno nie mają
|
|
mysle ,ze firma ktora to wykonuje ------------------robi to jak najmniejszym kosztem!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ja wczoraj tez jechalem tylko po polnocy Jechalem sobie ok 30 km\h bo widocznosc praktycznie zerowa i jak widzialem te pacholki to tez sie zastanawialem czy zachwile nie wylezie mi jakas menda przed maske Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
nie sadze aby Polakow nalezalo pouczac- to nie gesi!!!! FIRMA wyslala pracownikow z tekstem ------------------albo przezyjesz albo zgnijesz!!!!! to firme nalezy brac za zadek! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Nie narzekajcie tak bardzo, bo nam zaczną w ciągu dnia malować - wtedy dopiero będzie mocno prze... przewalone.
|
|
:)))) jak co niektorzy siegna do dyrektyw tzw. unijnych to reszcie galoty spadna:))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha prawidłowo powinien być zakaz prowadzenia w szpilach,klapkach i gumofilcach. Bo nie wiadomo kiedy taki pantofel wciśnie się miedzy "Pedały".
|
|
:)))) prawda -byl tak czas ,ze zawsze w samochodzie mialam tzw. meszty:))) podchodzilam zmienialam obuwie i dopiero jechalam:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |