Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strzelnica w Łomży [prośba] |
Witam! Czy ktoś wie gdzie znajduje się strzelnica sportowa w Łomży ? (ps. i bynajmniej nie chodzi mi o strzelnice na Południu ;) Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strzelnica w Łomży [prośba] |
W piątnicy na fortach naprzeciwko Baranowskiego innej nieznam
|
|
a przy WORD na Zjeździe nie ma niczego ?
|
|
Z tego co mi wiadomo, powstaje wlasnie serwis internetowy tej strzelnicy: http://strzelnica-forty.pl Moze niedlugo skoncza te stronke...
|
|
(---.securenet.pl) POWERED BY SECURENET.PL 2006 Ja jednak mysle ze wiesz wiecej niz napisales ;)
|
|
w każdym bądź razie, dziękuję za odpowiedzi :)
|
|
By się chciało trochę postrzelać ??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Przy Wordzie rzeczywiście jest strzelnica.Nie wiem w jakich obecnie godzinach ale jak ja chodziłem to było w czwartek na 16.00.Płacisz 20 zł na miecha.Broń długa i krótka (zaczynasz oczywiście od długiej).Warunki takie niezbyt ale polecam.Gośc który to prowadzi to jeśli dobrze pamiętam Robert Zwierzyński. Pozdrawiam i miłego strzelania :)
|
|
dokładnie, na przeciwko WORDu ;) a strzelało się przyjemnie :D również polecam :]
|
|
Jak zauwazyles kolego Misiek-2lo, taki mialem adres powyzej. Jesli przyjrzysz sie moim wypowiedziom -pojawiaja sie one spod roznych adresow. A co do Securenet -to firma, ktora posiada mala siec osiedlowa na Os. Poludnie (kilka blokow). Mam tam znajomych. Bedac tam, gdzie jest dostep do Internetu staram sie z tego dostepu korzystac. Jak bede w kafejce internetowej to zobaczysz wypowiedz z jeszcze innego adresu. A co do stronki strzelnicy: znam osoby, ktore kieruja strzelnica na fortach. Chyba nikogo nie dziwi fakt, ze ludzie rozmawiaja ze soba i czasem wspomna, ze np "wlasnie pracujemy nad stronka, jeszcze nie jest gotowa, ale mozesz zerknac". Qrcze, czy w Polsce wszyscy musza weszyc wszedzis spiski? Zaraz tu wyjdzie nastepna afera :D -oczywiscie zartuje. Jak ktos potrzebuje moge skontaktowac z Kierujacymi strzelnica. Wystarczy podac maila.
|
|
Witam. Miedzy innymi ja prowadze strzelania. Jak chcesz info, to pisz strzelpol@gmail.com Faktycznie na Zjeździe są nie zaciekawe warunki ale można postrzelac. Jeśli chcesz postrzelac to trzeba się umawiać telefonicznie. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |