Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moderator , dlaczego znikaja moje posty! |
chodzi o Vektre! - spytalam jakim prawem Spoldzielnia Mieszkaniowa pozwolila na zdjęcie anten tzw. AZART? dlaczego jestesmy my mieszkancy oddani w pacht Vektrze? czyzbym kogos urazila? jednak te anteny zostaly zdjete nielegalnie!!! byc moze DO DZIS placimy za konserwacje anten , ktorych nie ma?! bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moderator , dlaczego znikaja moje posty! |
Często nie mogłem zrozumieć decyzji moderatora :/. Mogą jedynie połaczyć się z tobą w smutku i czekać na lepsze czasy.
|
|
Halina kłamiesz... zwracaj uwagę gdzie piszesz... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=62441&t=62441 cz
|
|
haha sam admin tu napisal...no fakt ten post nadal jest...moze nie zauwazylas? zreszta co mnie to::)
|
|
nie klamalam! jak teraz pod oczy postawiles zobaczylam-przeczytalam inny wpis na temat Vektry i stad wzial sie moj wpis do moderatora.Zwracam honor i przepraszam. bagrmosen
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
ptysiu91 ty PARÓWO!!!! wes sie za ksiazki !!!!!! albo za jakas laske z przystanku na bawelnie... l;) pozdrowienia dla pasztetowa !!!!!!!!!!1
|
|
Halinko miej zasze oczy szeroko otwarte, żeby to bylo ostatni raz. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |