Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warsztat Lakierniczy na Wiśniowej? |
Witam, Macie może nr telefonu do warsztatu na wiśniowej ? Kiedyś dał mi znajomi a nie moge znalezc w necie :/ Mąż kiedyś robił tam element za 150zł i wyszło idealnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warsztat Lakierniczy na Wiśniowej? |
Witam, numeru nie posiadam ale wiem że tam od 8 do 18 jest zawsze ten chłopaczek co tam pracuje, więc śmiało możesz wpadać. Jak znajdę numer to podam.
|
|
aha;) Dziekuje za odpowiedz, byłam tam właśnie i umówiłam się za lakierowanie prawych drzwi ;) cena 100zł ...jak dla mnie bomba ;) zobaczymy jak wyjdzie ;)
|
|
ile? 100 zł coś tanio :D ciekawe jak Ci zrobi, całe drzwi będziesz malowała?
|
|
tak ;) całe drzwi ;) ale mam do wstawienia w poniedzialek dopiero bo chłopaczek robił teraz golfa 4 i ma zajęty garaż
|
|
angelika daj nr do tego goscia 001
|
|
nie mam numeru telefonu, ale to tam na początku wiśniowej ;)
|
|
jaka jest cena za lekierowanie np. jednego elementu nadwozia samochodu czy cena jest taka sama za każdy element np. drzwi , zderzak błotnik dach proszę o informacje bo oszczędzi mnie to jezdzenia bo zakładach lelumel
|
|
cena jest praktycznie taka sama za każdy element. Może dach minimalnie drożej. Za maskę płaciłam 150zł. chyba najtańszy lakiernik w łomży ...do tego według mnie solidny.
|
|
a ode mnie brał 200 za zderzak rok temu, może dlatego, że to matowy lakier ...ale ogólnie chłopak się zna na robocie
|
|
witam, robiłem tam tylną klapę w passacie Polecam! chyba najtaniej w Łomży;) zapłaciłem 150 zł za cały element a był niezle puknięty Pozdrawiam.
|
|
Dajcie namiary na czlowieka.
|
|
ten chlopak nie chce dawać numeru, mieszka w pierwszym domu na Wiśniowej, trzeba do niego jechać i zagadać, zazwyczaj powinien być w garażu albo w domu.
|
|
kejmil przejechalem dzis cala wisniowa i nie znalazlem tego lakiernika napisz dokladnie gdzie on lakieruje jaki to nr domu 001
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |