Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oddam pieska |
Oddam pieska ok 5 letniego kundelka. Jest on mały ok.40-50 cm (do kolan) koloru szaro-białego. Wzięty jako szczeniak, do towarzystwa dla małych dzieci będące u babci. Niestety babcia nie ma siły sie nim opiekowac dlatego chciałbym oddac go bo inaczej trafi do schroniska. Piesek trzymany w budzie. Potrzebuje własciciela ktory nauczy go wszystkiego od początku ponieważ nie został nawet nazwany kazdy nazywal go jak chcial , nie umie zadnych polecen. Potrzebuje miejsca gdzie moze biegac, bawic sie. Nigdy nie obcowal z innymi psami jedynie za płotem wiec nie mam pojecia jak sie bedzie zachowywal . Szczeka gdy ktos nie znajomy wchodzi na jego terytorium lecz jak sie podejdzie poglaska to już okej. Nie jest przyzwyczajony do czestego głaskania poniewaz wiekszosc czasu przebywa ze starszymi osobami . Wiecej informacji na lobster0@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oddam pieska |
zdjecie moze lelumel
|
|
"Wzięty jako szczeniak, do towarzystwa dla małych dzieci będące u babci." - żal to czytać. Pies to żywe, czujące stworzenie, a nie zabawka. " Potrzebuje własciciela ktory nauczy go wszystkiego od początku ponieważ nie został nawet nazwany kazdy nazywal go jak chcial , nie umie zadnych polecen." - wspaniałą opiekę mu zapewniliście przez 5 lat :( . Mam nadzieje, że piesek znajdzie lepszy dom.
|
|
Mądrze napisane elina, wyjęłaś mi te słowa z ust. Pies zabrany ze schroniska zamiast nowego życia dostał robotę jako zabawka dla dzieciaków, nawet go nie nazwano... a teraz zabawka się znudziła i niech jakaś dobra dusza naprawia to co zaniedbano przez 5 lat... przykro się to czyta, już lepiej, aby pies pozostał w schronisku, tam przynajmniej miałby należytą opiekę.
|
|
Własnie mi o to chodzi zeby znalazl lepszy dom . http://speedy.sh/rdXez/piesek.rar
|
|
Niestety nie mogę wejść w zdjęcie, ale szary, nie duży piesek błąka się w okolicach dworca pks . ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |