Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brak ciepłej/gorącej wody... :> |
Może ktoś jest wtajemniczony, dlaczego nie ma po 24 ciepłej wody na osiedlu południe? Remontowali węzeł ciepłowniczy przy konstytucji, ale już od paru dni jest zrobiony...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brak ciepłej/gorącej wody... :> |
Wtajemniczona to jest na pewno administracja osiedla. Tam skieruj pytanie.
|
|
Już poruszałem ten temat Zamykają obieg ciepłej wody żeby pompa nie chodziła bo ludzie w nocy śpią No to mówię że niektórzy późno kończą pracę i potrzebują się wykąpać Usłyszałem ze mogą włączyć na specjalne moje żądanie ale ja będę obciążony pracą pompy Pfff No ale licznik nabija wodę gorącą podczas gdy leci faken zimna. Tego już Pani nie umiała wytłumaczyć
|
|
Co się dziwicie na premie musi zostać.
|
|
Taka moja mała teoria. Gdy pracuje pompa cyrkulacyjna a nie ma zużycia wody podlega ona ostudzeniu przepływając przez dziesiątki metrów pionów.
|
|
Zadzwoniłem i zderzyłem się ze ścianą... Mam już tego dosyć. Czas najwyższy, by zainteresować tym tv, Interwencja, uwaga itp. Co mnie obchodzi pompa, płacę za licznik, a nie za jakąś pompę. Koniec tego debilizmu. Pozdrawiam decydentów zbiorowej jak sądzę przed kamerami amnezji... :>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |