Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamy reprezentacje na mundial:) |
Wreszcie Dudek będzie mógł spokojnie obejrzeć mecze w internecie trener nie będzie mu zaśmiecał poczty głosowej a krystyna z gazowni wreszcie go zastanie w domu:) karol
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mamy reprezentacje na mundial:) |
I jeszcze jedno czy syn będzie chciał z nim oglądać mecze w internecie ? karol
|
|
Jak neostrada nie padnie, to może obejrzą... Pozdrawiam
|
|
Tak na poważnie to, że nie powołał Frankowskiego (gość zapewnił nam te Mistrzostwa) to świństwo !!! :)
|
|
Nie wiem czemu jedzie na mundial te powalone drewno Rasiak, który praktycznie nie strzelił bramki w eliminacjach - paranoja, żeby takiego zawodnika który nie sprawdza się w kadrze brać na mundial. Szkoda mi tylko Tomka Frankowskiego mimo, że jest bezformy teraz, ale żeby nie Franek, to wątpię czy janas by przywiózł 6 punktów z Wiednia i Cardiff na jesieni w 2004 roku.
|
|
no z Frankiem to przegięcie załatwił nam awans a tak go wysterowali, wzięli drewniaka z kim Polacy spotkają się w drudiej rundzie MŚ? z kibicami na lotnisku :D:D:D
|
|
Mysle ze Franek, Dudek, Kłos i Nedzielan powinni pojechac!Ale cos... To nie ja wybieram! Janas - prawie jak selekcjoner Rasiak - prawie jak piłkarz Prawie robi wielką różnicę... Pozdrawiam!
|
|
I tak Dudek zdobył uznanie ... teraz niech w tym barze na śląsku siedzi i pije sobie te piwko!!!
|
|
Mam złoty środek na niezły wynik na MŚ: Rasiak w pierwszych minutach meczu dostaje czerwoną kartke;)
|
|
Janas chyba zwariował... Franek sam doprowadził nas do tych mistrzost a on go wy....walil... a dudek itp. itd. ?? PRZECIEZ TO PEWNIACY !! No i jeszcze rossi drewno wzial ... bez komentarza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |