Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z autem |
Witam, ostatnio coś zaczyna popiskiwać silnik (vw 1.4 mpi) , obstawiam rolkę dociskową lub alternator. Zna ktoś solidnego i w miarę taniego mechanika który mógłby zerknąć na tą usterkę i ew. naprawić. Pracuję więc tylko po 17-18 mam czas na diagnostykę. Z góry dziękuję na namiary na mechanika.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z autem |
w Konarzycach po prawej mały zakład mechanika i lakiery , w miare dokładnie i cenowo normalnie, za lakierowanie elementu chcieli 500 , u niego 150 wyrównanie szczelin błotników i maski , 50 złociszy . fakt że w środku skóry mi usmarowali i cała szyba w odkurzu lakierniczym
|
|
Ostatnio reperuje u Pysyznskiego w Piatnicy----jestem zadowolona nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepa, wózek inwalidzki ? hahahahaha...hehehehe...
|
|
Autor tematu nie bez powodu podał rodzaj silnika - taki "Pysyznski" niekoniecznie specjalizuje się w VW. A mechaników tak po prostu to jest całe mnóstwo...
|
|
pasek slizg lelumel
|
|
r: piekny_maryjan (---.elomza.pl) Data: 06-10-13 13:45 najlepiej sam sie przekonaj- glupi nie jestes.Pyszynski przynajmniej nie naciaga na kase i naprawde sprawdzi co dolega naszemu pupilowi:))Najwazniejsze aby samochod byl sprawny! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |