Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Vanquis bank |
Witam! Czy może ktoś z Was dostal sms-a od nijakiego banku Vanquis o niezapłacona należnością w wysokości 66 zł za trzy dni.ja nic z tym bankiem nie mam wspólnego i nigdzie kredytów nie brałem .prosze o kaieś wiadomości .z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Vanquis bank |
Proponuję Ci szybko skontaktować się i wyjaśnić (odsetki rosną...).
|
|
Najlepiej zadzwonić i wyjaśnić tą sprawę. Oni zajmują się, tylko kartami kredytowymi. Może numer telefonu pomylili.
|
|
jak masz telefon na kartę nie zarejestrowaną to pier... to
|
|
Na jakąkolwiek kartę by nie miał, również powinien to olać. Sam od czasu do czasu, otrzymuję od nich jakieś debilne sms'y. Chociaż nigdy nie miałem z tymi naciągaczami nic wspólnego. Pewnie chcą aby zadzwonić na infolinię, ciekawe tylko ile za minutę? Nawet nie czytam tego g*wna, tylko od razu wyrzucam. To tak jak z tą nadobną pindą z TV, co stoi przy telefonie, podając hasła na które każdy szympans zna odpowiedź. Pewna nobliwa matrona dała się skusić i łap za telefon. No i ta z TV wydziera dzioba: "no czekam, dlaczego nie dzwonisz, ? no dzwoń, telefon czeka i milczy? Z kolei ta po drugiej stronie już 15 minut czeka na połączenie przy muzyczce, gdyż tłumaczą jej że, wwszystkie linie zajęte i jak się tylko zwolni to wygraną ma w kieszeni. No i kobiecina miała, kilkadziesiąt dodatkowych zł na rachunku telefonicznym. I takie jawne oszustwo i naciąganie, jest jak najbardziej legalne i zgodne z prawem. A, i nie zapomnijcie że, w radiu-Z czeka 250 tysięcy. Chociaż chciałbym poznać przynajmniej jedną osobę która wygrała np 30 000 zł, i pokazała dowód przelewu na jej konto. Zgadzam się co do sporadycznych wygranych do kwoty 2000 zł. Bo gdyby tak w ogóle nic, to w końcu pies z kulawą nogą by tam nie zadryndał. Lecz i tak najlepsze są te wielkie kumulacje, włącznie z tą maszyną która ruszyła z pliku audio. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
"ja nic z tym bankiem nie mam wspólnego" Jeśli naprawdę tak jest, to czym się przejmujesz? Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o ... (Twoje).
|
|
szkoda, że nie Amber Gold ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |