Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
henna , regulacja brwi |
hej:) post skierowany jest do dziewczyn więc Panów proszę aby se odpuścili zbędne komentarze a więc do rzeczy , dziewczyny poszukuje jakiejś niedrogiej kosmetyczki która zrobi mi profesjonalnie henne brwi i regulacje , czasami widze ogłoszenia dziewczyn po kosmetologi że chetnie robia takie zabiegi ale jakos teraz na żadne nie wpadłam wiec pisze tutaj Może któraś z Was zajmuje sie takim czymś , jak cos proszę o kontakt justek726@wp.pl ewentualnie prosze podac tutaj jakiś namiar na siebie czekam na propozycje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: henna , regulacja brwi |
osobiście polecam salon DIVA na wyszyńskiego. jeszcze sie nie zdarzyło abym wyszła niezadowolona :)
|
|
a ją polecam Magde salon Magda studio na niemcewicza w tym rzędzie co kebab kleopatra naprzeciw kauflandu nie patrz na te zaoszczędzone 5zł byłam ostatnio w cosmetica (dawne cosmeo ) i tragedia wstydziłam się wyjść z domu.A jak zrobię u Magdy to jestem mega zadowolona i efekt jest na długo
|
|
polecam DERMEDIC na Ks.Anny pani Ania wpaniale robi i delikatnie.
|
|
Chciałam się dowiedzieć ile kosztuje w Łomży ta regulacja i henna brwi? Ceny są podobne czy zależy w jakim salonie? Proszę o odp :)
|
|
Ja płacę 20 zł. i jestem zadowolona. Moja koleżanka, w ramach oszczędności ,poszła tam, gdzie kosztował henna z regulacją 12 zł. Zaoszczędziła pieniądze, ale była bardzo niezadowolona. (Obiektywnie rzecz biorąc miała powody).
|
|
|
Dobrą kosmetyczkę poznasz właśnie po hennie. Niedrogo i ładnie w Salonie Piękności Vanilia, 530-054-713, Glogera 27.
|
|
Jeśli szukacie profesjonalnej obsługi to osobiście polecam makijaż brwi metodą piórkową według mnie jedna z najlepszych metod na makijaż permanentny !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |