Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupić rower |
Witam, z góry uprzedzam, że wiem gdzie należy to uczynić(sklep rowerowy). Chodzi o to w którym mają najlepsze ceny i fachowe doradztwo, aby dobrać rower jak najlepiej. Raczej chodzi o sklepy w Łomży, chyba, że naprawdę opłacało się podjechać gdzieś dalej. PS. ten wstęp jest dla wszystkich forumowych chamów, którzy szukają zaczepki i jak by tu zdenerwować człowieka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupić rower |
w Łomży masz tak naprawdę dwa sklepy rowerowe ( Pana Tadeusza i Piłsudskiego ), zawsze coś doradzą, kończy się sezon to i z ceną można ponegocjować
|
|
Zima idzie. Pewnie planujesz pług do śniegu zamontować ? :):)
|
|
Haha maruda bardzo śmieszne, twój żart był jak marchewka z groszkiem (nie smaczny). Zimno idzie, wyprzedaż modeli 2013 i niższa cena. Dlatego go chce kupić teraz. A ty jeśli masz zamiar maruda odśnieżać rowerem to się może zatrudnij w zieleni miejskiej ?
|
|
kamin60 polecam sklep na Piłsudskiego, jakość idzie w parze z ceną
|
|
na ul. Pana Tadeusza za lidlem coś było, nie wiem czy jeszcze funkcjonuje ten sklep. _____________________________________________________________ NieTylkoOC.pl Ubezpieczenia pojazdów, domów i mieszkań! tel. 501-682-502
|
|
na Sikorskiego w Łomży jest sklep .o.k-duży wybór ale obsługa taka sobie
|
|
w piatnicy ul. forteczna jest seris i sklep rowerowy chlopaki maja super wybor ja zamawialam z katalogu rower :) kilka dni i mialam taki jaki chcialam :)
|
|
na Pana Tadeusza jest ten sklep i mają już rowery z kolekcji Krossa 2014
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |