Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostatni dzień głosowania! Port Łomża |
zapraszam do głosowania na nasz Port Łomża. Głosowanie do 30 września,mamy jeszcze szansę więc mobilizacja. http://turystyka.wp.pl/title,Wybieramy-najlepsza-atrakcje-Polski-Wez-udzial-w-plebiscycie,wid,16009373,wiadomosc.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostatni dzień głosowania! Port Łomża |
do czego namawiasz ?????????? ROZUMU NIE MASZ ????? DiDi
|
|
Atrakcyjne toto nie jest z żadnej strony :) No ale zagłosowałem :))
|
|
Jest jakie jest ,ale niech inni przynajmniej myślą ,ale lepsze to niż nic by tam nie było...
|
|
z 1000 głosów pewnie nam potrzeba do 1 miejsca ,jest to możliwe ,ale jak u nas raczej nie realne jak większość w tym mieście. Jak dużo spraw było możliwe do zrealizowania lub taniej i lepiej ,ale tu się nie da.., bo nikomu się nic nie chce. Każdy tylko narzeka.
|
|
Ja zagłosowałem, ale bez przekonania. Sercem życzę Łomży wygranej, ale rozumem nie. Najgorszy jest efekt wtedy jak się na coś nastawisz, a potem rozczarujesz. Człowieku, po pierwsze zalegają hałdy i dalej nie popłyniesz. Jak byś się poczuł na miejscu żeglarza? Po drugie, co zjesz na Bulwarach? Gdzie wypoczniesz? Po trzecie, po wyjściu na krótki spacer, co zamierzasz zobaczyć/zrobić/spędzić czas na Starówce? Miasta nie promuje się w ten sposób.
|
|
Też zagłosowałam.
|
|
Ponownie oddałem głos. Apeluję jednak by to muzeum zamienić na coś użytecznego dla mieszkańców. lomzan7
|
|
Naprawdę warto zrozumieć jedną rzecz, tj. na Łomżę trzeba mieć koncepcję. Należy się przemęczyć i znieść przebudowy Starówki, rewitalizację, zrobić II etap Bulwarów, Halę Targową i wiele jeszcze innych rzeczy. Chodzi mi o to, żeby Łomża była miłym przystankiem w drodze na Mazury, bo jak nie, to co pozostaje? Turystycznym centrum nie będziemy, administracyjnym też nie, więc w jakimś zakresie można rozważyć sport i rekreację, ale miasto powinno wziąć na siebie rolę koordynatora niż przedsiębiorcy, bo jak pokazuje rzeczywistość jedynie palmę w środku budynku potrafi zaplanować.
|
|
Jesli ktos ma czas i ochote to moze oddac wiecej niz jeden glos. Wystarczy wyczyscic historie po glosowaniu i odswiezyc strone. Glosowac mozna w zasadzie bez konca :) pewnie dlatego chmielaki maja tyle glosow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |